Daca CI este inca valabila te poti reintoarce in Romania si fara parinti sau insotitor major, de asemenea dca detii pasaport valabil. Daca a expirat valabilitatea si n-ai pasaport atunci trebuie sa obtii un titlu de calatorie de la Ambasada ori Consulat.
Nu,nu am pasaport, si daca merg la ambasada ori consultant si ei o sa stie ca sunt singura minora aici se intampla ceva? Adica e ilegal sa fiu singura aici? Poate ma trezesc la o casa de copii sau cv de genul
Nu stiu legislatia engleza in materie de minori. In schimb te poti reintoarce in Romania, inainte de expirarea valabilitatii CI, fara nici o problema.
Pai daca plec inainte sa expire, practic am 17 ani deci sunt minora ceea ce rezulta ca nu pot trece granita fara parinti sau tutore
Nu poți face rost de acordul părinților? Ca stiu ca se poate astfel. Și copiii aia de 15 ani merg fără părinți, și au grija de ei o stewardesă dacă nu ma-nsel.
Buna! Cel mai bine ar fi sa suni la ambasada romaniei in marea britanie sa iti ofere aceste informatii! Sigur gasesti nr pe google!
Succes!