Oameni buni de ce va caliciti cand cumparati o masina si asa nu cred ca toti cumparati bentley.
Ia frate o masina de la dealer autorizat indiferent ca are si acolo km dati inapoi, a fost botita sau mai stiu eu ce defecte ascunse, insa de acolo o cumperi cu factura si poti oricand sa te adresezi instantei, sa dai in judecata si in plus ai act de cumparare.
Voi cumparati masini din parcari si fara perfectarea de acte? Eu nici un telefon nu cumpar second hand ca nu poti sti ce defect ascunde dapai o masina.
Vezi acum stai cu griji.
E de rău. O va confisca
Dar cel mai bine e sa spui adevărul și cum s-ar întâmplat.
In momentul in care organele competente identifica masina furata (fie cu prilejul unui control in trafic, fie intr-un punct vamal sau in alte circumstante), autoturismul va fi sechestrat. In cazul in care tu ai actionat de buna credinta si nu ești parte invinuita in cadrul procesului, poti depune o cerere de custodie prin care vei primi autoturismul in folosinta pana la finalizarea anchetei.
Din diverse motive, se poate intampla ca furtul sa nu fi fost declarat atunci cand ai achizitionat autoturismul, ci dupa o perioada de timp. In acest caz, Registrul Auto Roman va elibera certificatul de autenticitate iar tu vei putea finaliza inmatricularea autoturismului, urmand ca dupa declararea furtului, identificarea masinii si derularea anchetei sa se stabileasca dreptul de proprietate. In tot acest timp, ai dreptul sa circuli cu autoturismul, in urma unei cereri de custodie adresata tribunalului.
Dupa finalizarea anchetei, in cazul in care s-a constatat furtul iar autoturismul a fost revendicat de catre proprietarul de drept, acesta va fi repus in posesie. Tu in calitate de cumparator de buna credinta, vei putea incerca recuperarea daunelor actionand in instanta impotriva celui ce ți-a vandut autoturismul furat pentru a iti fi returnati banii dați.
Contactează vânzătorul și mergi la poliție cu orice dovadă a cumpărării autoturismului. Cel mai bine faci asta și ești onest, fiindcă altfel va fi mai rău.
Cauta car vertical si pui acolo sasiul masinii sa fii sigura si da poate.Asa ca nu face actele de la samsari sau altele.
Adi1987 întreabă:
Utilizator113 întreabă: