| KlausKlausFlorin a întrebat:

Bună.
Am o întrebare, vreau un răspuns mai detaliat și bine pus la punct.

Într-o parcare din Germania la un magazin Netto, am intrat cu camionul de 12 tone în parcare să-l parchez acolo să-mi iau mâncare.
In momentul in care vream sa dau cu spatel sa parchez camionul o mașină mică mi-a trecut prin spate direct (eu când m-am uitat pe oglinda din dreapta el stătea pe loc nu se mișcă ) după ce am văzut că el sta eu am băgat retur și normal că s-a aprins și becul in spate (alb) m-am uitat și în stânga și nu era nimeni, și atunci am început să ridic piciorul de pe angrenaj sa dau cu spatele camionul a început să se deplaseze foarte incep in momentul ăla fix a trecut mașina aia mica prin spate, mă claxonat și mi-a zis omul de la mașina mică că dacă mai dădeam puțin cu spatele in agățăm mașina dacă nu el evită accidentul să tragă stânga sa treacă pe lângă niste boscheți care cică ia zgâriat mașina, el dă vina pe mine că eu l-am obligat să treacă pe lângă boscheți.
Și nu vrea să cheme politia.
A zis că mâine se uită din nou la mașina că acum nu vede bine că era noapte.
Daca e zgâriată mașina acui e vina vreau să știu.
Va mulțumesc.
Vreau un răspuns bun bun.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este vina lui, nu a ta, ca el si-a zgariat masina.
Daca parca regulamentar sau iti permitea sa iesi din parcare, pastrand distanta legala, nu isi zgaria masina.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Moral tu esti vinovat, cand dai cu spatele te asiguri mereu.

Daca legile din Germania sunt la fel ca in Ro si daca nu exista contact intre masini nu esti vinovat atunci trebuie sa se descurce sigur cu boschetii

| KlausKlausFlorin explică (pentru suntserios):

Mulțumesc.
Eu m-am asigurat, el sa grăbit să treacă prin spate cand nu este voie mai ales la un camion in care are 4 unghiuri moarte.

| sierra1 a răspuns:

Pe scurt: să se „certe" cu boscheții, nu cu tine!