Daca stergatoarele de parbriz iti sunt ridicate, nu iti ramane decat, ca in fiecare zi, cand parchezi masina sa le demontezi de pe geam. Sigur ai un simpatizant care face acest lucru, politia pentru asa ceva nu te baga in seama.
Poate face cineva misto de tine. In locul tau eu as parca, as ridica stergatoarele si as intra linistit in casa. Cand as iesi poate le voi gasi coborate.
P. S.-Nu-mi dati stupid, ca e gluma.
Numai tu patesti asa ceva pe acolo? Ia fii atent si tu la cite masini din zona unde parchezi vezi stergatoare ridicate. Poate sunt pustii de cartier care va sicaneaza pe voi, soferii...
Scoate-le cind parchezi si gata...
Cand vii din oras sau mai stiu eu de unde, parcheaza-ti masina si daca ai putea sa te duci la un vecin care are vedere la parcarea aceea, daca nu poti sa pui pe altcineva sa stea la "panda" si chiar sa si filmeze.
L-am intrebat pe tata(e politist) a zis ca se poate da o amenda nimic mai mult...
Cred ca cineva fie "te ameninta" prin felul asta, fie cineva tine la tine si vrea sa iti aminteasca...altceva nu stiu...
Dar eu am vedere la masina, numai ca nu am timp sa stau toata ziua acasa sa ma uit pe geam.Nimeni nu ma cunoaste aici stau in chirie, nu inteleg ce are fix cu masina mea.Am ajuns la Oradea, si pana am mers si mi-am despachetat bagajul m-am trezit iar cu stergatoarea ridicata.Este foarte iritant!
Nu am mai vazut in zona niciodata inca o masina cu stergatoarele ridicate. Daca asa am ajuns sa ne luam stergatoarele atunci cand ne lasam masina in parcare atunci sincer...am ajuns in ultimul stadiul al umanitatii. Poate ca nu vi se pare mare lucru dar va garantez ca daca vi s-ar intampla asa ceva ati avea o tona de nervi si ati fi foarte frustrati cand ati gasi masina cu stergatoarele ridicate.Nu-mi vine sa cred ca o amenda si...cam atat ar fi pedeapsa pentru o persoana cu atata"simtul umorului"!