Fapta poate fi incadrata la infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri, conform Codului penal, citez:
"ART.375. Ultrajul contra bunelor moravuri
Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă."
Vorbeste cu parintii si vedeti daca faceti plangere penala.
Ar trebui sa faci o plingere la politie, sa le dai o descriere, iar ei vor vedea daca se potriveste cu cineva cunoscut pentru astfel de infractiuni.
si sa te consideri norocoasa, putea sa fie mai rau.
Spune-le parintilor, si apoi mergeti la politie. Poate ca acel om se afla deja in arhivele politiei.
Oricarei fete i se poate intampla asta, oricat de curajoasa ar fi ea; caci oameni ca acestia stiu cum sa se apropie de oameni fara ca acestia nici sa banuiasca gandurile ascunse.
Multumeste-I lui Dumnezeu ca traiesti in Romania si nu in India; si mai mult, nu pleca niciodata de acasa fara ca sa ceri ocrotirea Celui Preainalt. El poate sa fie cu tine mereu, pe cand politia, parintii sau prietenii nu. Un psalm citit pe fiecare dimineata iti va face mult bine.
"Cel ce sta sub ocrotirea Celui Preainalt si se odihneste la umbra Celui atotputernic,
zice despre Domnul: "El este locul meu de scapare si cetatuia mea, Dumnezeul meu in care ma incred!"" (Psalm.91:1) Poti spune si tu lucrul acesta? Daca nu, atunci este bine ca sa ajungi sa spui si tu asa.
Ce sa faci? Daca nu ia-i retinut chipul atunci nimic! Alta data sa fi mai atenta... Sorry dar asta e!
Da...ai spus totul si nimic.De unde te-a apucat si cum te-a apucat? Si cati ani ai?
Una e cand vrea ajutor, dar alta e cand este pervers, in cazuri d-astea aplici legea junglei, asta inseamna ca trebuie sa iei la bataie pe oricine face chestii de genul asta, indiferent cat de rau il ranesti nu vei merge la inchisoare fiindca asta se numeste autoaparare