Du-te la inchisoare si solicita sa-ti dea lucrurile, desi sunt sceptic ca le vei mai obtine daca nu le-ai predat la plecarea in spital.
Problema e, ca eu am plecat inconstient de la puscarie, am avut probleme foarte grave, in fine, a trecut deja o luna de cand sunt in spital, si vreau sa dau in judecata si puscaria, m-am cerut la medic si ei mi-au dat paracetamol, si revenind la lucrurile de acolo, care imi erau la poarta mi-au fost aduse, alea din camera nu, si le-a pus cineva in bagaje, si au spus ca merg aia dupa ele, si tot am sunat la ei, si abia azi mi-au spus ca trebuie sa fac o scrisoare la director, asta e bataie de joc, dupa ce au bagat tigani in camera!
Bună.
Trebuie să faci o solicitare scrisă în acest sens la penitenciarul unde ți-au rămas bunurile.
Pa, pa.
Da, ai dreptate asta e procedura, am facut o scrisoare la director, doar problema e, ca au ramas ceva tigani in camera, si sunt aproape sigur ca sau servit care cum a vrut, si eu am sunat cu mult timp in urma, si numa dupa cateva insistente mi-au spus ce am de facut, ce pot face in acest sens?
Bună.
Dacă nu-ți recuperezi bunurile în termenul rezonabil (prevăzut de legea cadru a țării, Franța în speță), faci plângere la Direcția Națională a Penitenciarelor (Serviciul Național, etc. sau cum au ei titulatura ca instituție a statului francez).
Mult succes!
Pa, pa.
Eu cred ca deja e imposibil sa le recuperezi! si plus ca a trecut ceva timp de atunci... deci cred ca nu o sa le mai vezi.
Seducatorul întreabă: