| Mirris a întrebat:

Am primit un plic precum ca trebuie sa platesc 140 lei pt.cursuri eurocor din 2016.Eu atunci am renuntat la aceste cursuri si am cerut sa nu mi se mai trimita acele module. Daca nu platesc acea suma ce as putea pati? Sau daca platesc dupa termenul impus de ei ce patesc? Multumesc.

18 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Am vazut o seama de raspunsuri idioate. Nu trebuie sa platesti nimic. Daca ti-au trimis e treaba lor. Tu nu l-ai cerut si nu poti fi obligata sa-l cumperi. Oricum, orice lucru cumparat online se poate renunta la el in 15 zile. Daca l-ai primit si ai depus banii poti sa-l trimiti inapoi urgent si ai dreptul la returnarea banilor in maxim 30 zile de cand ajunge la ei. Daca n-ai platit nimic spune-le sa te pupe in fund. Numai sa n-aiba buzele reci.

| Mirris explică (pentru Salontanul):

Asta e din 2016.Acum e prea tarziu.O sa platesc ca sa nu mai am treaba cu ei.Si asa am multe pe cap, nu mai vreau inca o problema in plus.Multumesc pt.raspuns.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai de ce nu suni tu la ei sa te lamuresti de ce te pune sa platesti

| Mirris explică (pentru suntserios):

Deoarece cand am anulat cererea de a mai primi module, totusi am mai primit doua

| Adrian_Mares_1972 a răspuns (pentru Mirris):

Ce fel de contract ai avut cu ei? Totul pe lumea asta(ciudata uneori)se bazeaza pe hartii si acorduri semnate.Da si tu mai multe detalii, am incercat si eu in trecut sa vad ce si cum cu euro-corul asta, dar am avut dubii si m-am oprit.au insa o oarece agresivitate din ce-am observat, m-au cautat si telefonic sa-si ofere serviciile. Daca vrei sa dai mai multe info, cu mare placere ma aliez sa-i aratam cum sunt de fapt, am mari dubii in legatura cu ei. fabricanti de diplome false i-as considera.

| Mirris explică (pentru Adrian_Mares_1972):

Am platit modulele primite dupa care am cerut anularea lor, insa ma trezesc apoi cu alte doua module, desi am cerut anularea lor.Ei au zis ca asa sunt termenii si conditiile ca trebuie sa platesc obligatoriu cel putin 6 module.

"Termenii si conditiile", am zis mai sus ceva legat de asta.Ai semnat(fara sa citesti este si mai grav..."ai semnat ca primarul") ai ***** ***a.Multi destepti fac bani pe prostia sau nepasarea oamenilor.Iti mai zic o vorba veche din batrani:"Dumnezeu a lasat prostii pe pamant, sa poata trai mai bine desteptii". Multi abuzeaza de ea, dar o fac intr-un mod mai inteligent in ultimul timp. Poti bate pe oricine daca te folosesti de armele lui si mai ai in plus si ceva al tau.

Din pacate e prea tarziu sa mai pot face ceva.Am facut o prostie acum platesc pt.prostia facuta.Dar de alta data nu mai vreau sa am treaba cu ei.

Una este sa-ti recunosti prostia alta este sa intrebi daca esti prostita.Este o mare diferenta intre cele doua aspecte.De ce nu ma intelegi? Intreaba-i in ce conditii te pun sa platesti? Ce ai facut? Care este contractul?

Ei zic ca trebuie sa platesc doua module pe care mi le-a trimis dupa ce am anulat comenzile si ei spun ca, pana anulez au comenzile calculatorul mai trimite inca alte doua module.Asa e procedura cica

Daca le-ai ridicat...nu mai poti face nimic... Daca le-ai refuzat este discutabil, in functie de termeni si conditii.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu le plati deloc. Daca te suna careva ca ceva, zi-le ca le faci plingere la anpc. Eventual uita-te exact in baza a ce te pun sa platesti si mai ales exact pentru ce. Primise si matusa-mea o timpenie de-asta in posta, fara confirmare de primire. I-am zis sa o arunce, ca nu a semnat de primire. Daca o intreaba careva ceva ceva, nu a primit. Se aplica si la tine. Daca nu ai semnat de primire pentru plicul respectiv, da-i foc. Sau foloseste-l ca hirtie igienica. Ai prins ideea. Presupun ca muncesti pentru bani, nu iti cad din cer, deci nu ii arunca pe geam fara rost.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca nu playesti poate te da in judecata, iar daca platesti mai tarziu vei plati si penalizari.

| Mirris explică (pentru MihaiNicu23):

Multumesc pt.raspuns.

| ziftode a răspuns:

Pentru 140lei nu o sa se chinuie sa te dea in judecata, insa pun pariu ca ei au o polologhie de birocratie cand vrei sa renunti, doar ca sa iti ia banul chiar daca renunti, daca ai dovezi ca le-ai spus ca nu mai vrei sa continui, si ei ti-au trimis in continuare, atunci poti TU sa ii dai in judecata pe ei, cred ca se numeste "solicitudine", adica bani ceruti pentru produse/servicii nedorite

totusi, pana la judecata, poti totusi sa faci o reclamatie la protectia consumatorului, asa, doar sa vada ca nu sunt toti ignoranti in tara asta, acolo nu te costa nimic in afara de timpul pierdut cu reclamatia

| Adyy5 a răspuns:

140 e putin.
Nu ar trebui sa fie o problema sa plătești acea sumă la timp.
Daca nu vrei sa te complici mai bine o faci la termen.

| Mirris explică (pentru Adyy5):

Asa m-am gandit si eu.Multumesc pt.raspuns.

| 627lalala a răspuns:

Dar tu ai plătit acea suma mai demult sau nu?