Probabil nu ai mai fost incadrat in grad de handicap deoarece te-ai vindecat.
Poti contesta decizia comisiei de evaluare la comisia superioara, conform L.448/2006, rep. in 2008, cu compl. si md. ulterioare, citez:
"(4) Încadrarea sau respingerea încadrării în grad şi tip de handicap se atestă prin certificat emis de către comisiile de evaluare. Eliberarea certificatului este scutită de taxa de timbru.
(5) Certificatul emis potrivit prevederilor alin. (4) poate fi contestat de către titularul acestuia, în termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicării, la Comisia superioară de evaluare a persoanelor adulte cu handicap."
Decizia comisiei superioare poate fi atacata in contenciosul administrativ, citez:
"(4) Deciziile emise de Comisia superioară pot fi atacate la secţia de contencios administrativ şi fiscal a tribunalului, potrivit Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările şi completările ulterioare, cererile adresate instanţei fiind scutite de taxa judiciară de timbru."
N-am de unde sti in ce grad de handicap poti fi incadrat, doar comisia de evaluare poate stabili aceasta.
Pot să am grad de handicap dacă fac contestație sau dacă îi dau în judecată pe cei responsabili?
N-am de unde sti, vei fi incadrat doar daca indeplinesti conditiile de incadrare intr-un grad de handicap.