Asta e suporti acum taxa, dar na 20 de lei sau cat ai dat asta e, important e sa inveti din greseala asta
app esti foarte frumoasa
Trebuie sa-i trimiti o cerere pentru returnare comision. Poti face o reclamatie la site dar nu prea ai ce-i face. Data viitoare cand cumperi ceva sa te uiti la calificative sa vezi daca e de incredere(in partea dreapta sus, pe pagina cu produs scrie''calificative'')
Nu o poti da in judecata. dar poti sa-i lasi un calificativ negativ, si bineinteles si ea iti va da tot negativ, cam asa merge treaba pe okazii.
Nu-s ochii tai albastrii. Se vede ca cu photosop tis facuti! Ochii tai sunt caprui
Daca ar fi ochii ei, spun limpede ca nu am mai vazut asa ochisori frumosi niciodata in viata mea. Cei mai frumosi ochi sunt astia, dar si daca nu ar fi nu fiti rai, ca e oricum e superba si nu ai cum sa nu te indragostesti de ea daca o vezi in fata !
Ai dreptate, ochii mei sunt caprui. dar nu e photoshop, sunt lentile
Multumesc
Probabil ca ar fi trebuit sa va intelegeti cu mult mai bine inainte de a trimite coletul. Sa va scrieti si de ce nu sa vorbiti la telefon. Astfel vezi si tu daca persoana respectiva vorbeste sau nu serios.
Dar asa cum a spus si nonamed, trebuie sa inveti din greseli. Data viitaore vei fi mai atenta.
Pai tocmai, am vorbit inainte, mi-a cerut marimile, s-a interesat de produs. mi-a trimis adresa ei. deci parea serioasa treaba
Nu cred ca poti sa-i faci nimic decat sa o suni si sa-i adresezi cateva cuvine pur romanesti. Totusi zi`mi tu i`ai trimis coletul ei, dar respectiva nu ti-a platit o parte din suma?
Nu a venit sa il ridice de la posta