| Claraaaaa16 a întrebat:

Am revenit, am fost azi si intr-adevar nu am putut cu copia. Insă, mi-am scos tot ce trebuie pentru un buletin provizoriu, maine pot sa îl scot si daca joi merg la Suceava (acolo m-am nascut) sa scot certificatul de nastere si daca spun ca e urgent mi-l poate da in aceeasi zi? Si vineri sau luni daca merg la buletin si tot spun ca e urgenta, l-as avea in 2-3 zile? (Banii nu conteaza, dau cat trebuie numai sa il am mai repede) Ca eu pe 16 trebuie sa plec si pana pe 16 sa imi fac si rezervarea...

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

S-ar putea sa obtii un duplicat al certificatului de nastere in aceeasi zi, daca mergi la deschiderea programului. Cu cartea de identitate poate fi o problema, nu exista taxa de urgenta si nu cred ca o poti obtine mai repede de cca 10 zile, asa ca vei fi foarte la limita. Trebuia sa te trezesti mai repede, macar cu vreo 10 zile.

| Claraaaaa16 explică (pentru Ioandelasal):

Totul a fost pe moment, ma trezeam si eu mai repede daca era totul din timp, dar a fost totul pe moment. Din cate am inteles, daca e urgent, ti-l poate da in 2-3 zile.

| FreddieM a răspuns:

Iti povestesc cazul meu. Am pierdut buletinul in strainatate, am venit in Romania cu titlu de calatorie de la ambasada si trebuia sa ma intorc la servici tot in afara. Am aplicat marti pentru noul buletin, specificand ca trebuie sa plec rapid in afara, am prezentat fotocopia biletului de intoarcere si mi l-au inmanat vineri. Nu stiu daca au rezolvat exact in timpii legali sau a fost un efect al spagii si vreo doua telefoane de la cine trebuia. Deci, se poate. Poti incerca cu biletul de avion, dar oricum le trebuie cateva zile. Succes

| FreddieM a răspuns:

Stai ca mi-am amintit mai bine cum a fost. Tipa de la ghiseu a cerut fotocopia biletului de avion tocmai ca justifice urgenta procedurii, deci au regulamentul asta. Mergi cu incredere.

| Claraaaaa16 explică (pentru FreddieM):

Multumesc! Dar eu nu plec cu avionul...