| Yky189 a întrebat:

Am si eu o foarte mare problema, un barbat de peste 30 de ani ma santajeaza, ma ameninta cica cu un filmulet, voiam sa cumpar un iPhone de la el si il voiam cu bani nu cu...si intr-o zi ma luase de la scoala, cu forta, nu am vrut sa merg cu el ca imi era frica ma amenintase cu un cutit si acum, ma dusese la marginea orasului si m-a batut, m-a amenintat cu cutitul si m-a fortat sa ma culc cu el, ca imi era frica si acum nu stiu ce sa fac, iubitul meu atunci era in Austria si acum a venit acasa, am doar 16 ani si reputatia mea e terminata, nu stiu cum sa-i spun mamei. Eu nu stiu despre ce e vorba, adica nu stiu daca in acel video se vede cum ma ameninta. Spuneti-mi si mie ce pot face in situatia asta ca nu vreau sa afle toata lumea si mai ales prietenii mei, imi e rusine si sa ies pana la magazin. sad

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si de ce n-ai spus parintilor si sa-l reclami pentru viol? Si mai inainte puteai sa-l reclami pentru santaj si nu cred ca se ajungea la viol.
Am o puternica banuiala ca nu spui adevarul, in mai multe puncte, respectiv luarea cu forta de la scoala, filmul, etc.

| Yky189 explică (pentru Ioandelasal):

De ce as minti cu asa ceva? straight face ti se pare ca am chef sa glumesc in situatia asta? oh go on

| Ioandelasal a răspuns (pentru Yky189):

Imi cer scuze daca am gresit dar toata povestea seamana cu o gluma proasta.
Daca este adevarata va trebui sa le spui parintilor si sa-i faceti plangere penala, cel putin pentru santaj, ca probe pentru viol nu mai sunt, daca s-a intamplat acum 3 saptamani.
P.S. Tot spui de film, daca iti este frica inseamna ca stii ce contine. De ce nu ne-ai spus, macar generic, despre ce-i vorba.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista politie, faci reclamatie pentru viol, vatamare corporala, santaj samd

| Iris1997 a răspuns:

Eu iti recomand sa le spui asta parintilor tai si chiar sa faceti o plangere la politie.

| Yky189 explică (pentru Iris1997):

Nu stiu cum vor reactiona, trebuia sa le spun atunci cand s-a intamplat nu dupa 3 saptamani, ca nu stiam ca avea si film si voiam sa ramana in trecut, oricum nu mai puteam face nimic. O sa ma duc sa-mi fac operatie de reconstruire a himenului. N-am nicio idee. sad

| Iris1997 a răspuns (pentru Yky189):

Nu conteaza cand le spui, sti tu... nici o data nu e prea tarziu!