anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce despagubiri as putea primi dupa ce am fost batut si am 52 de zile de spitalizare?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da-l in judecata.Vezi cat costa ziua de spitalizare.Si inmulteste cu 52 de zile.Dovedit cu acte.Nu din gura.

| Rebeca21121 a răspuns:

Uite aici, un caz putin mai diferit fata de al tau, dar care ti-ar putea o idee: Într-unul din cazurile instrumentate de AVAC, o persoană care a suferit o fractură de claviculă, în urma unui accident rutier, şi a necesitat 55 de zile de spitalizare, a primit, iniţial, în instanţă, despăgubiri în valoare de 10.000 euro. Nemulţumiţi de rezultatul obţinut, întrucât victima şi reprezentanţii AVAC au cerut 30.000 euro din partea asiguratorului, aceştia au făcut recurs, în urma căruia magistraţii au decis că victima trebuie să primească despăgubiri de 15.000 euro din partea companiei de asigurări.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu se stie cat vei primi, nu exista fixata o anumita suma, totul depinde de instanta si de posibilitatile celui care te-a batut.
Ti-am raspuns si la intrebarea anterioara si cred ca s-ar putea sa obtii o suma intre 50.000 - 100.000 lei.

| stlucian a răspuns:

O zi de spitalizare în regim de spitalizare continuă, într-un spital public de urgenţă de prim rang din România, depăşeşte, în medie, 380 de lei. În aceşti bani intră de la cazare, masă şi asistenţă medicală, până la medicamentele, operaţiile, investigaţiile făcute în spital. La spitalele private acesta este doar costul unei zile de cazare, cu masă şi asistenţă medicală.

Deci la 19760 lei (dovezi cu acte medicale+costuri suma poate sa fie mai mare) mai adaugi daune morale.In functie de avocatul pe care-l ai suma poate fi intre 10.000-50.000 euro.Dar pana sa primesti vreo suma poate sa treaca 2-3 ani(intr-un caz fericit) daca nu mai mult.

La fel de bine poti sa uiti de despagubiri in cazuri mai "speciale"(P.C.R. "pile/relatii/cunostinte")sau invinuitul/ii au o situatie materiala precara.