| Maia1239 a întrebat:

Am si eu o intrebare. daca ameninti pe cineva gen " Lasa ca vezi tu, o sa te bata ala..ti.am zis sa termini da nu m-ai ascultat.o sa ti.o primesti..si asa mai departe. Si persoana amenintata merge la politie.ce se poate intampla? amenintare prin mesaje. Dar de exemplu daca telefonul acela a fost in mana mai multor persoane..amprentele sunt acolo totusi..si daca nu are dovada ca persoana care credea el ca o trimis mesajul si defapt a scris o alta persoana in locul lui? Vreau raspuns repede va rog.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Victima amenintarilor poate face plangere penala impotriva proprietarului telefonului si acesta, daca nu este vinovat, va indica persoana careia i-a incredintat telefonul data data si ora mesajelor de amenintare.

| pbsolver a răspuns:

Se recurge la amprente doar in cazurile mai grave... mai lasati CSI, sa nu mai vorbim de alte probe/dovezi ca n-are rost. fa o plangere la politie, dupa ce ti-o furi, scoate-ti un certificat medicolegal, da-i in judecata, cere banii pe spitalizare + minim 1.000.000 euro daune morale, pune-ti dinti de aur, (optional daca esti lovit la pateu: ficat de cal) cumpara-ti masini luxoase, femei frumoase, traieste-ti viata la maxim si bucura-te ca ai gasit toate informatiile astea pe internet.

| alexamoria a răspuns:

Amenintarile prin telefon se iau in calcul la o plangere la politie. Chiar daca telefonul este folosit de mai multe persoane se ia in calcul proprietarul telefonului si al cartelei sau al abonamentului. Se iau declaratii, se fac cercetari. Amprentele au importanta dar raspunde proprietarul telefonului pana se descopera cine l-a folosit.