Daca ai peste 16 ani si actele sexuale au fost liber consimtite politia nu poate face nimic, fapta nu este infractiune si nici contraventie, asa ca parintii nu rezolva nimic daca fac denunt penal, dimpotriva, s-ar face vinovati de infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare.
Poate avea probleme doar cu parintii tai.
Scrie-mi pe privat, intrand pe contul meu si apoi in Mesaje si tot asa o sa-ti raspund.
Este risc de puscarie pentru iubitul tau, fiindca tu esti copilas mic, de numai 15 ani, asa cum ai declarat aici:
"în 26 Septembrie | Ionelamnn a întrebat:
Am și eu o întrebare, am 15 ani sunt în clasa a 9A..."
https://www.tpu.ro/......u-sa-merg/
Buna.Eu cred ca parintii tai mai au si alte motive pentru care nu sunt de acord, nu-i asa? Incearca sa asculti de ei, caci nu iti vor raul.Domnul de 20 de ani poate pleca oricand din viata ta fara sa il doara undeva, pe cand parintii vor fi mereu acolo pentru tine.Fii cu capul pe umeri si vezi-ti de scoala.
Legal,nu
Ca sa fie vorba de poliție
1.trebuia sa fie vorba de viol sau de orice faptă care presupune invadarea intimității celuilalt.
2.Limita legală este de 5 ani, daca tu aveai 15, el putea fi închis
Având în vedere că ai făcut-o de bunăvoie și că nu aveți între voi o limită minimă de 5 ani, nu prea ar avea ce-i face.
Însă totuși, posibil ca părinții tăi să știe ceva ce tu nu știi, așa că nu ar strica totuși să le asculți și sfaturile din când în când, chiar daca par din topor.
Legal nu.de la 16 ani iei decizii în sensul asta.acum depinde și de el daca după ce se vede cu un dosar că oricum îl anchetează mai sta sau fuge.nu e așa usor
FreddieM întreabă: