Întrebare recomandată | Elena0210 a întrebat:

Am si eu o problema: sefa de scara a trecut 4 persoane la intretinere ca cica asa sustin vecinii ca la mine in casa ar sta mai mult de 4 persoane da ea si-a facut mila de noi. Am discutat cu ea si a spus ca urmatoarea luna va trece 2 ca sa compenseze, dar luna asta a trecut tot 4 persoane si a spus ca nu o intereseaza, asta sustin vecinii asta trece. Eu nu stiu cum functioneaza asta, dar stiu ca nu e corect sa platesc mai multe persoane, mai ales ca in ultimul timp nici musafiri nu am avut. Vreau sa depun o reclamatie, sa rezolv problema, stie cineva cum? Va multumesc mult!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti reclama la conducerea Asociatiei de proprietari si apoi, daca nu se rezolva, la compartimentul/ functionarul de la primarie care se ocupa cu asociatiile de proprietari.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În cartea de imobil câte persoane sunt, ai luat pe cineva în spațiu? Se trec la cheltuielile comune (întreținere) toate persoane care au stat efectiv mai mult de 15 zile.
Nu după gura lumii trebuie să se ia ci să facă verificări la apartament!
Reclamația o faci la primăria de pe raza de domiciliu.
Pa, pa.

| Elena0210 explică (pentru Legiuitoarea):

E apartamentul unei matusi si nu am mutatie aici, nici eu nici ceilalti din casa. Dar matusa mea e plecata din tara si nu sta aici.

| darrio2007 a răspuns:

Din cate vad nici nu spui cati sunteti in realitate.Nu cumva chiar sunteti 4 si vecinii v-au dat pe goarna?

| Elena0210 explică (pentru darrio2007):

N-am nici un motiv sa ma ascund de nimeni. Mi se pare corect sa platesti ceea ce consumi, dar nu in plus.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dar pana la urma voi cati stai in apartament?

| Meeega a răspuns:

Poti reclama la conducerea Asociatiei de proprietari!