| SpeciiFobii12 a întrebat:

Bună,am un dosar care e în faza de judecată pentru deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu și încă unul săvârșit la o lună de la primul pentru conducere sub influența substanțelor,menționez ca se substanțele au fost găsite doar în urină

Cum se calculează pedepsele dacă amândouă vor fi cu suspendare? sau risc doar o muncă în folos pe primul și suspendare în al doilea sau amendă penala
Mai menționez faptul ca în primul mi am recunoscut vinovăția,în al doilea nu,deoarece nu consumasem nimic,M-am potolit atunci
Încă o menționare,nu am o măsură preventivă, antecendente penale, 2 locuri de muncă
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se calculeaza pedepsele conform concursului de infractiuni, respectiv se stabileste pedeapsa pentru fiecare infractiune in parte si la pedeapsa cea mai mare se adauga o treime din pedeapsa pentru a doua infractiune.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asteapta hotararea definitiva a instantei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu au cum sa fie amandoua cu suspendare. Daca ai o sentinta cu suspendare automat a doua trebuie sa fie cu executare.

| sierra1 a răspuns:

~deținere de droguri de mare risc...și încă unul săvârșit la o lună de la primul pentru conducere sub influența substanțelor...amândouă vor fi cu suspendare?~

sincer, imi doresc - pentru binele tuturor - să te bage la pușcărie. Cât mai mult!

| ValentinMihai78 a răspuns:

Există legea Anastasia și legea Constanța(după numele persoanei, locului unde drogați au omorât oameni) care prevede pedeapsa de închisoare cu executare, nu cu suspendare. Iar, în cazul tău se va putea considera recidivă în al doilea caz și să se ceară pedeapsa maximă ca ani de închisoare.
Pe scurt există riscul ca la sentința definitivă și executorie să primiți cel puțin 2 ani cu executare, nu cu suspendare.