Riscă să se considere în România că nerespectarea de către el a condiției de arest la domiciliu să fie considerată evadare. Astfel, va face în România un an și zece luni restante și o pedeapsă suplimentară pentru evadare.
Daca nu face un an acolo la domiciliu, va face restul plus pedeapsa pentru evadare, in detentie.
Cine spune ca nu poate fi extradat de doua ori? A doua poate fi si pentru evadare. Sfatul meu e sa stea linistit acolo. In Romania nu va umbla liber, chiar daca scapa de extradare. Sau poate ii plac puscariile din Romania?
Unde ai citit tu ca a evadat?
De ce nu citesti intrebarea? Intentia de a veni in Romania, este evadare de la locul detentiei.
Am citit intrebarea. El vrea sa vina in Romania, nu sa fuga din Italia ca sa scape de pedeapsa. Daca nu stii sa te exprimi, ce sa-ti fac. Napoleon zicea ca nu este de vina cel care primeste ordinul ca nu-l intelege, ci cel car il da.
Vrea să fuga de la domiciliare aveți dreptate nu am specificat
Asta este altceva. Orice incalcare a consemnului referitor la arestul la domiciliu duce la arestare. Pentru arestare se emite mandat de arestare international care se executa de interpol.