| MihaiPaleologu a întrebat:

Buna, am un prieten si-a luat teapa cu un laptop de 3000 lei, a trims coletul in Anglia la cineva, bazandu-se pe un email fals de la banca in care ii zicea ca a primit banii in avans in cont, dar dureaza 3-4 zile procesarea datelor, pana urmeaza a fi deblocati. El a trimis coletul inainte sa fie banii deblocati. Poate politia sa ii faca ceva? Sa il acuze de inselanciune? Cum poate sa isi recupereze bunul?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate depune plangere, insa greu o sa primeasca el ceva inapoi. Teapa asta e atat de clasica incat trebuie sa ai putina minte sa pici in ea.

| mihai69 a răspuns:

Lui să-i facă poliția ceva?!?
Adică și ftut în kur, și cu banii luați?!? rolling on the floor
Bunul nu cred să-l mai poată recupera, dar poate depune plângere penală pentru înșelăciune.

| danutzu96 a răspuns:

Poanta e veche … acum cativa ani am auzit de faza. Acum cativa ani un prieten a luat aceeasi teapa ca si tine, doar ca laptopul ala costa mai mult din cate imi aduc aminte. Sansele sa recuperezi ceva tind catre 0.

| MihaiPaleologu explică (pentru danutzu96):

Bine, el sa recupereze ceva sunt 0 dar ala sa fie pedepsit cel ce afacut asta ce sanse sunt? ...nu eu am patit-o...dar in fine asta nu conteaza

| danutzu96 a răspuns (pentru MihaiPaleologu):

Nici ala nu pateste mai nimic. Trebuie sa existe mai multe plangeri catre acelasi individ ca sa se urneasca lucrurile … Daca prietenul tau se duce la politie o sa ii tranteasca " E vorba de cineva din afara tarii, noi nu avem ce face "