Si cu ce rahat ai vrea sa mearga niste oameni de obicei depasiti numeric sa mentina linistea? Cu bomboane cu menta.
Jandarmii sunt oameni care sunt plătiți din bani publici adică din banii noștri. Cu alte cuvinte noi îi plătim ca să ne ia la bătaie. Ei în loc să folosească sprei somnifer ca să te adoarmă pe loc, ei folosesc sprei paralizant pe care ți-l bagă în ochi și pe urmă îți rupe tot din tine.
De la bătaia cruntă pe care au primit-o, mulți au rămas în scaunul cu rotile. (au fost cazuri)
România e o țară frumoasă da păcat că e locuită?
În alte țări se folosește gaze somnifere iar sandarmi sunt echipați cu măști pentru gaz.
La noi nu pentru că ei au intenția să omoare omul.
1. Fortele de ordine nu au mitraliere ci pistoale mitralere. Si nu sunt arme de asalt, ci arme de lupta. E o mica-mare diferenta. Nu inteleg de ce folosesti denumiri pe care nu le cunosti si nu le intelegi.
2. Acestea sunt armele de lupta ale fortelor speciale - pe langa altele. Ele folosesc cartuse de razboi doar in cazuri speciale. Este pentru intimidare si folosirea munitiei de manevra, a grenadelor lacrimogene.
3. Si cum ai vrea sa mentina ordinea jandarmii: cu mainile in buzunar, cand ei sunt 1/100?
4. Fortele de ordine au misiunea de a apara ordinea constitutionala. Cu ce sa o apere: cu bastonul?
5. Da, ocuparea nelegala a carosabilului este infractiune. De ce, tu care stai pe carosabil imi iei dreptul meu de a circula? Dreptul tau se intinde pana acolo unde nu-mi incalci dreptul meu.
Ma opres aici si iti recomand sa te mai documentezi inainte de a face afirmatii, ca nu tot ce zboara se mananca.
Si apropos de madam Sosoaca: daca asta este exemplu de urmat, vai tie chip de lut.
Bună.
https://youtu.be/Ceik0no89F4
Urmărește tot, dar mai ales de la min. 18:00 încolo!