In primul rand faci o plangere contraventionala, la judecatoria de care apartii si soliciti anularea contraventiei.
Apoi poti face reclamatie la comandantul politiei din localitatea respectiva sau la inspectorul sef al politiei din judet.
Pe ce motiv? Doar baiatul care a fost cu mine era de fata a spus ca ma ajuta ca ii pare rau. Nu am martori si nu stiu cat de dispus e el sa ma ajute
Pe motivul ca nu este adevarata situatia retinuta de politist. Sau nu este asa cum ai expus-o?
Si ai ca martori prietena ta si baiatul de care pomenesti.
Da este cum am expus-o dar prietena mea nu a fost lasata inuntru doar afara si doar baiatul a fost de fara am vorbit cu el si ma ajuta dar am nevoie de 2 martori iar prietena mea nu a fost de fata
Nu spuneam numai de ce s-a intamplat la politie ci de intreaga situatie, pentru aceea ai 2 martori.
Plangere pentru comportament abuziv la Parchetul de pe langa Judecatoria de care apartii si la Corpul de Control al MAI. Poti face si la comandantul politiei dar e cam inutil, o sa isi acopere angajatii. Trebuia sa iti scoti certificat medico-legal cu ranile provocate de politisti, chiar daca sunt minore.
Lacatusw2005 întreabă: