Eu iti acord prezumtia de nevinovatie, dar asta nu te ajuta cu nimic. Totul depinde de mama fetei, respectiv faca iti face sau nu plangere penala si daca poate dovedi acuzatiile.
N-avem cum sa te ajutam, ti-ai facut-o cu mana ta.
Totusi si mama fetei ar trebui sa dovedeasca acuzele, nu este destul doar cuvantul ei.
Chestia e ca nu i-am spus ca vreau sa intretin relati sexuale cu ea si nici nu am obligat o sa imi trimita pize nude
Daca mama ei nu are dovezi ca tu i-ai cerut asa ceva, nu are ce-ti face. Dacă este cum spui.
Vina este a ei ca s-a dat drept majoră.
Eu iti acord prezumtia de nevinovatie, dar asta nu te ajuta cu nimic. Totul depinde de mama fetei, respectiv faca iti face sau nu plangere penala si daca poate dovedi acuzatiile.
Nu poți intra în conversația blocata? Astfel încât să faci niște screenshot-uri pentru a avea dovezi?
Chiar dacă mama acelei fete te acuză de aceste lucruri, trebuie să și dovedească ca i ai propus sa întrețineți relații intime, ca i ai spus sa îți trimită poze etc...
Dacă nu are, și dacă se dovedește că nu i ai spus și ca fiica ei ti a trimis poze, atunci nu cred ca vei mai avea legătură cu problema asta. Pentru că va fi problema lor...