| TegherCatalin a întrebat:

Buna, as avea o intrebare, mi-a fost luat permisul pe 3 luni, a trecut 2 luni iar intr-o seara am incercat sa parchez masina in fata blocului, mentionez nu am condus prin oras, din spate a venit un duster de politie si m-a oprit, m-a testat cu etilotestul, 0.0, si m-a dus la sectie, era doar un singur politist, nu mi s-a intocmit un proces verbal si pe langa asta nu s-a prezentat, nu a procedat cu nimic ok, mi-a facut si dosar penal, voi ce ziceti a procedat bine?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui unde era masina inainte de a incerca parcarea.
Esti constient si stii ca este infractiune conducerea pe drumurile publice in perioada de suspendare a dreptului de a conduce.
Noi n-avem de unde sti daca ai condus sau nu pe drumuri publice, daca ai condus vei fi sanctionat penal, daca n-ai condus se va clasa dosarul pe motivul ca fapta nu exista.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fata blocului e drum public dacă nu cumva era curtea privată, ceea ce mă îndoiesc. Deci polițistul a procedat foarte corect pentru că tu ai comis o infracțiune

| ioana748 a răspuns:

Din pacate da, a procedat corect si conform legii.

| Standt a răspuns:

El a procedat corect. Tu nu ai procedat corect. De ce ai urcat la volan desi stiai ca ai permisul suspendat? In fata blocului erai pe domeniul public. Legea e clara.