N-ai de ce sa faci plangere la politie, insulta si calomnia nu mai sunt infractiuni.
Ai putea s-o dai in judecata, pe cale civila, in baza raspunderii delictuale, pentru afectarea dreptului la demnitate dar nu cred ca ai vreo sansa de castig, din ce spui nu de tine, in principal, a vorbit rau ci de bunicul tau sau de altii din familie. Pentru aceasta o pot da in judecata doar cei afectati.
Iti imaginezi ca, imediat dupa ce depui plangerea impotriva profesoarei aleia, iubitul tau te va parasii in secunda doi, nu?
Mai ales ca-s atat tata cat si fiu in Politie, nu-si doresc procese penale, cazuri de violenta si scandal, ca le tarai numele in mocirla si dupa ce incepi acest scandal, ia-ti adio de la iubit pe veci!
In orice caz, asta nu-i denigrare, ca nu7 te-a facut de ras public si nu a publicat nicaieri despre tine sau familia ta, astea sunt doar barfe de cartier si atat.
Cu cat te agiti mai mult si incerci sa convingi de contarriu, cu atat mai mult lume ava pune la indoiala sinceritatea ta si se vor intreba de ce te agiti atat, daca tot nu-i adevarat.
Evident ca te va afecta direct si pe viitor, ca asemenea acte scot la iveala multe lucruri urate. Prietenii toti te vor evita, iubitii de asemenea, nimeni nu-si doreste sa aiba o mahalagoiaca ica prietena sau iubita.
În toate aceste lucruri iubitul tau este de vina. El trebuie să aleagă între tine și mama lui. Trebuie să renunțe la una din voi două; mai ales că el îți face rău aratandu-ti acele mesaje. El este doar un copil pentru că se comportă că atare.
De asemenea, tu trebuie să alegi între a trăi împăcată cu Dumnezeu sau a trăi în păcat cu iubitul tău. Pentru că nu poți să trăiești cum vrei și în același timp Dumnezeu să binecuvânteze relația voastră. Tu trebuie să știi ce lucruri din viața ta Îl împiedică pe Dumnezeu să te binecuvânteze. Dar atunci când te vei teme de El, chiar și dușmanii îți vor deveni prieteni.
Fii serioasa, nu ai nici o baza de a da in judecata pe cineva. Nu te place, pe tine sau familia ta, asta e situatia.
"Profesoara i-a zis că am note foarte bune și nu sunt o fată care să facă probleme..."
"Iar împotriva profesoarei pot depune ceva plângere? Mie nu mi se pare normal ceea ce a făcut."
Probabil ca trebuia sa spuna ca esti o nemernica pentru a fi tu multumita.
Ce dracu a facut, te-a vorbit de bine?! Tu judeci ce scrii?!
"De exemplu, vorbea despre bunicul meu că a început să bea după ce a murit mama mea."
"E adevărat, îl afectează foarte mult pentru că s-a întâmplat recent și în băutură și-a găsit alinare..."
Daca are dreptate, ce dracului ai sa-i reprosezi, sau pe ce baza sa faci vreo plangere?!
Obiectiv vorbind, cred ca problema e la tine...
"Tu judeci ce scrii?" Eu am menționat că nu am o problemă cu spusele profesoarei, eu am o problemă cu acțiunea profesoarei. Nu mi se pare normal să-i dea raportul mamei iubitul meu în legătură cu notele, absențele și mediile mele. Nu înțeleg cu ce mă ajută răspunsul tău. Nu am găsit nicio informație utilă în răspunsul tău pentru problema mea. Nu știi pentru ce e acest site? Informează-te!
Dar ce te frustrezi așa? Am zis că am nevoie de susținerea ta sau a cuiva de aici? Am cerut informații celor care știu despre ce e vorba sau despre cum aș putea proceda. De ce te-ai băgat în seamă dacă nu știi despre ce e vorba și dacă nu poți ajuta? Cred că ai și tu niște probleme. Hahaha
Ai greșit site-ul, băiatu meu! Nu prea știi cum funcționează și pentru ce folosește?
"Tatal mamei iubitul meu a ajuns alcolic si curvar"daca "tatal iubitul meu e politist"am citat din "expunerea"ta ..eu cred ca nu ai motive sa-i dai in judecata, dar ele au (prfesoarele).pot sa te dea in judecata, pentru. rele tratamente aplicate limbii romane.
Aceste lucruri nu se zic în mod public cu faci tu.
Adăugă-mă ca prieten pe Facebook. https://facebook.com/eusuntcosmin28 și vorbim în privat acolo și îți zic mai concret tot.