| pitbull93 a întrebat:

Buna as dori si eu cateva informati. Ieri la scoala am participat la o bataie. un mi-a dat cu sprei lacrimogen si a fugit dupa o venit politia si nu lo gasit pe ala care o dat cu sprei, de fapt nici nu eu interesat cine o dat, in fine mo loat pe mine la politie eu nu puteam nici sa deschid ochi de la sprei si politisti mi-a dat amenta 1000 de lei pentru conflict si 2000 de lei pentru sprei. Bine eu am provocat conflictu da nu eu am dat cu sprei eu am fost victima de ce mi-au dat tot mie amenda pentru sprei, si cand mo bagat in masina unu din agenti so pus cu mine in spate mo prins de ureche si a vrut sa imi dee o palma ceea ce ei nu au voie sa faca atunci am deschis usa de la masina si am vrut sa sar din mers dar mo prins si mo tinut pana la sectie. As putea sa fac vreo contestatie la amenda daca da cum se face sa primesc macar 500 sau 1000 lei da nu 3000 mie nu mi se pare normal va rog ajutati-ma

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti face plangere contraventionala, in termen de 15 zile de la inmanarea procesului verbal de contraventie, la judecatoria de care apartine agentul constatator. N-ai avut si tu spray si din aceasta cauza te-a amendat si pentru acesta?

| pitbull93 explică (pentru Ioandelasal):

Nu eu nu am avut, eu doar am loat cu sprei in fata

| express11 a răspuns:

Mo,daca teo loat, atunci plateste amenda.la contestatie nu ai sanse, mai ales la amenda pentru scandal(deranjarea ordinii publice).