| corina_4591 a întrebat:

as vrea sa ma angajez la o firma de recuperari debite(credit expres, etc) dar nu stiu cum sa procedez. nu cunoscc pe nimeni ...si ca sa sun acolo la sediu mi-e sa nu fie prea ciudat. Voi ce spuneti? Mentionez ca sunt anul 4 la drept si as avea un oarecare avantaj.Astept raspunsurile voastre.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca esti timida nu prea ai sanse intr-o firma de recuperari, trebuie sa fii indrazneata, cu tupeu, vorba aceea "daca te da pe usa afara, intri pe fereastra". Indrazneste si du-te la firma, fii calma si prezinta-ti calitatile, oricum nu ai ce pierde, daca au nevoie si le placi o sa te angajeze, daca nu vorba ceea "ce-am avut si ce-am pierdut", nu pierzi absolut nimic. Succes si numai bine!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Cand vor incepe sa ta injure clientii, sa te tii. De interviu, poate o sa treci, avand in vedere ca ai notiuni avansate de Drept, esential este sa faci fata acolo. Mai gandeste-te totusi, poate gasesti altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru angajare nu ai nevoie sa cunosti pe cineva intr-o anumita firma, trebuie sa vrei tu sa lucrezi acolo, trebuie sa iti placa domeniul in care activeaza firma respectiva, trebuie ca tu sa oferi firmei un avantaj daca te va angaja, in revansa trebuie sa fii contienta ca vei castiga multa experienta intr-un domeniu care te pasioneaza.
DA, cred ca profilul firmei se potriveste cu studiile pe care le urmezi. Succes.