| sssarah a întrebat:

As vrea sa pun o intrebare pentru cineva care chiar are cunostinte in cauza, daca se poate...Eu la sport am scutire totala, adica nu am note, nu am medie dar absente am.Si imi pune la fiecare ora, rubrica e plina de absente si nu stiu ce sa mai fac...Este normal? Ar trebui sa merg la ora? Eu deobicei stau in clasa,nu ma duc in sala. As vrea sa stiu daca eu gresesc, am intrebat diriginta si a zis ca nu stie si ca profesoara de sport mereu a procedat astfel, iar mie mi se pare nedrept

9 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Buna
Te trece absent pentru ca esti in catalog si nu esti la ora. Daca ti se intampla ceva, scapa de raspundere, nefiind prezent(a).
Nu ti se contorizeaza, nu ti se scade media, nu nimic, e o masura de precautie.
De ce nu vorbesti cu profesoara in cauza sa ii explici situatia si sa iti explice in caz ca e vorba de altceva.
Eventual roaga un parinte sa te insoteasca.
Bafta

| justme9 a răspuns:

Buna si eu am aceiasi problema cu absentele la sport dar ca sa iti raspun la intrebare profesorul conform regulamentului scoli are dreptul sa iti puna absent la ora chiar daca esti scutit de exemplu eu ma duc la ora dar nu mai iau si echipamentul ca oricum nu fac nimic dar tot iau absent pentru ca tu ca elev scutit trebuie sa te prezinti la ora in echipament straight face stiu ca e naspa da na incearca sa vorbesti cu profesoara ta sau sa te duci la ore in echipament pana face prezenta si apoi te duci in clasa la tine.Bafta

Răspuns utilizator avertizat
| syste754 a răspuns:

Trebuie sa mergi la ora...ca daca nu mergi nu esti prezent..nu scutitwinking.u poate pleci si se intampla ceva...iar profa raspunde de tine

| D33askumpik4u a răspuns:

Nu ar trebui sa iti puna absenta deoarece tu esti scutita si in locul orei de sport poti sta in clasa daca tu te simti bine tu neavand ce sa faci la ora respectiva.Ai putea depune o anunta conducerea scolii despre "abuzul" facut de catre profesoara de scport si de asemenea sa aduci hartia de la doctor in care se spune ce boala ai si cum ca esti scutita si poti da profesoara respectiva in judecata. Sper ca te-am ajutat kiss

| suntserios a răspuns (pentru D33askumpik4u):

Abuz, dat in judecata spui numai prostii

acea adeverinta medicala te scuteste de efortul fizic nu de ora de sport unde trebuie sa fii prezent ca la ori ce alta ora de curs. profesorul este mai mult decat indreptatit sa iti puna absent atat timp cat nu esti prezenta la ora. el este responsabil pentru acea ora de persoana ta.

| D33askumpik4u a răspuns (pentru suntserios):

Scuza-ma am fost in aceeasi situatie si de asemenea nu ma prezentam la ora de sport si eram incarcata cu absente si diriginta am facut ceea ce i-am spus si ei sa faca deci cred ca am dreptate si mentionez ca acestea au fost sfaturile dirigintei!

| TYNwtzw09 a răspuns:

Chiar daca ai scutire trebuie sa fii prezenta la orele de sport in echipament. Nu-ti face griji acele absente se vor motiva.

| bluuee a răspuns (pentru TYNwtzw09):

De ce in echipament daca nici macar nu are medie?