| axintemariana a întrebat:

Buna.
Astăzi am fost abordată de o doamna care m-a întrebat dacă îmi doresc sa fac parte dintr-o agenție de modeling.
Și am acceptat, m-a dus intr-un bloc la subsol și mi-au propus proiectul lor.
Mi-au cerut bani și am plătit o suma de 100 de lei.
Nu ma interesează sa recapăt banii doar vreau sa stiu cum as putea sa scap de acest contract și sa nu fiu data in judecată și la ce ar trebui sa apelez.

4 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Pai ce scrie in contract, ai o copie a lui?
Orice contrac se poate rezilia. Dar atenti ce clauze sunt recute in el.

Nu cred ca ai o copie pentru ca mi-e imi suna a hotie.
Bine ca nu te-au violat sau pus sa faci poze sau video nud.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Numai tu știi ce scrie in contractul ăla. Eu zic că teapa deja ai luat-o când le ai dat bani și probabil nu vei mai auzi de ei.

| darrio2007 a răspuns:

Si-au facut ăia rost de bani de tigari. Nu te vor da in judecata, ca nu au acest interes. Țeapă clar.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Orice contract intre 2 parti se incheie in cel putin 2 exemplare, asa ca trebuia sa fi primit si tu unul. Citeste-l atent si daca nu il intelegi te poti adresa unui avocat sau alt jurist sa te lamureasca. In contract trebuie sa fie trecute si conditiile pentru reziliere.
In orice caz, din ce am mai vazut pe TPU, de rtegula acestea sunt tepe, s-ar putea sa nici nu-i mai vezi si daca ii mai intalnesti o sa-ti mai ceara anumite sume de bani, motivate de crearea unui asazis portofoliu. Parerea mea este sa nu le mai dai nici un ban.
De asemenea poti cauta si pe internet, daca exista firma si ce s-a spus despre activitatea acesteia.