Fara nici o dovada nu este bine sa indici pe cineva, avand in vedere ca fapta ar putea constitui infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare. Lasa politia sa-si faca treaba si daca o sa-l descopere sau nu pe infractor este problema lor.
Daca si politia constata ca este vorba despre o razbunare, eu sunt 100% sigura ca doar o persoana ar fi putut face asta. Insa asta stiu doar eu si lor nu am cum sa le dovedesc. Ma gandesc sa le spun ca as banui pe cineva. Nu crezi ca asta ar putea sa ii ajute in demersul lor de a gasi vinovatul?
Intreaba prin vecini, poate e o camera video prin zona care a prins si masina ta in seara respectiva sau fix zona de pe linga.
Ai putea sa indici persoana si sa spui de ce, dar sa spui ca nu esti sigura ca a fost acesta.
Dacă ești întrebat pe cine bănuiești, poți să spui asta verbal. Dar dacă îți solicită în scris, eu zic să te abții.
Așa cum prezinți, pare totuși opera unui infractor.
Cineva care se răzbună ar fi procedat mai metodic. Să tai portiera nu are nici un sens.
Pai tocmai asta spun. Ca daca era un infractor si nu voia decat sa fure, chiar nu avea sens si nu era necesar sa taie portiera. Era foarte simplu sa sparga geamul pentru a obtine ceea ce a facut, adica sa poata deschide capota pentru a putea fura bateria.