| dullcat a întrebat:

Buna.Aveti de gand sa mergeti la vot? De ce? Fiindca asa a zis bunica! :))

https://www.youtube.com/watch?v=2JhOg7cnuYI

Lasand gluma la o parte, votarea este un drept pentru care stramosii nostri s-au luptat si e pacat noi sa-l luam de-a gata.Credeti ca daca s-ar promova filme artistice si/sau documentare despre cum am ajuns cu acest drept in prezent, la tv, pe social media si oriunde, inainte cu cateva saptamani fata de votare, romanii ar fi mai motivati sa participe?

Este timp toata ziua, spor!

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Am votat pentru sper intr-o schimbare!
macar imi asum daca se intampla ceva bine sau rau.
Am fost surprinsa sa o vad iesind de la vot pe o profoara mea de costitutie din generala. Cred ca are 90 de ani.
Nu prea cred ca promovarea acelor filme ar motiva pe cineva

| dullcat explică (pentru Fatamuntilor):

Si eu speram intr-o schimbare, ca intotdeauna, dar se pare ca rezultatul la exit poll nu anunta nicio schimbare, ci aceeasi stagnare ca de zeci de ani...

Foarte frumos ca cineva la asemenea varsta inaintata, onorabila, sa puna inca pret pe datoria civica de a vota!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru dullcat):

La mine primarul e altul, actualul nici nu a candidat. Oricum va trebui sa asteptam pana in septembrie pana isi termina mandatul actualul
La fel si seful pe judet, am reusit sa il schimbam.
mersi de funda!

| dullcat explică (pentru Fatamuntilor):

Cu placere.

18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LisaJulie a răspuns:

Voi merge la vot mai pe seara după ce cântăresc toate opțiunile

| dullcat explică (pentru LisaJulie):

Si le-ai cantarit? laughing Adevarul e ca trebuie research serios pentru fiecare candidat si nu cred ca are nimeni timp pentru asa ceva, nici chef.Eu recunosc ca nu.

| dullcat explică (pentru DracuIa):

Uite ca s-a schimbat la un sector in Bucuresti.Asa ca...

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru dullcat):

Și totuși ai votat? Deși recunoști că nu te-ai documentat cu privire la candidați?!
Și după aia mă întreabă lumea de ce nu susțin democrația.

| dullcat explică (pentru MeisterSchnitzel):

Nu.Am postat numai asa ca sa ma aflu in treaba.laughing Evident ca am votat, desi cu putin timp in urma ma gandeam sa-l anulez.Si da, nu am facut research, am lucruri mai utile de facut. Observ ca asta te deranjeaza mai mult decat cei care nu au votat deloc? Tu ai votat?

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Mulțumim mult pentru discursul motivațional, tovarășa! M-ați convins!

| dullcat explică (pentru MeisterSchnitzel):

Te invit sa faci astfel de glume cu useri mai in varsta, eu nu am prins comunismul.laughing

Întrebări similare