| Edyez a întrebat:

Bună, azi stăteam cu 5 prieteni pe o banca si iese una pe geam sa plecam, 4 din ei au plecat, eu le-am zis sa stea ca nu facem nimic doar povestim si nu vorbeam tare, am rămas eu cu un prieten si vine aia la noi jos sa plecam. Ii zicem că nu si ia o matura din bloc si îmi dă una cu ea, eu mă duc 5 metri mai încolo scot telefonul si incep sa filmez, ea da sa plece in bloc când vede că mă întorc(eu o filmam) vine si-mi da inca una cu matura apoi zice "ia da telefonul", mi-l ia, mi-l strange si l-a spart tare. Eu am filmat tot am dovezi, tatăl meu a depus plângere la poliție, eu am 15 ani. Faza e că ea sigur nu plătește reparația, eu atat vreau. E ceva de făcut adică de judecat merita sa te judeci? Nu te costa ceva pentru reparația la tel care e 300 lei(Huawei p10 lite)

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Impreuna cu unul dintre parinti puteti sa faceti plangere penala pentru doua infractiuni: lovire sau alte violente si distrugere si sa solicitati contravaloarea telefonului.

| darrio2007 a răspuns:

Plangere la Politie. Daca si gandesti precum scrii, aoleu muică!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bineinteles ca merita plangere si judecata. Ti a adus un prejudiciu material, sa plateasca

| LPCTSTR a răspuns:

Exprima-te corect, în cazul meu au fost nevoie de 4 recitiri pentru a înțelege.
Si da, poti depune plângere penală, poti merge la geamul ei si sa-i dai cu pietricele, poti sa tipi cât vrei si sa iti iei o matură și să i-o aplici...metode...

| gigite a răspuns:

In sector 2?

| KKronstadt a răspuns:

Iti meriti soarta, cocalarule! In viata reala, te-as fi articulat de-ti sareau penele alea de cocos imprumutat.