Nu trebuie sa dai nici un act, doar sa prezinti actul de identitate pentru a vedea datele personale si apoi raspunzi la intrebarile din chestionarul de recensamant.
Am întrebat acest lucru deoarece am vorbit recent cu o colega de clasa, ea a spus că i-au fost solicitate tot felul de documente. Certificate de naștere ale membrilor familiei, cărți de identitate.
Nu exista asa ceva
Cred ca recensamantul s-a terminat. Daca totusi vin, raspunzi la intrebari si atat.
Nu s-au terminat. Este până pe 17. Tatăl meu nu a putut să se înregistreze pe acea platforma, am încerca și eu, dar nu am reușit. Și acum au început sa vina din casa în casă, la cei care nu au putut face acest proces online, cel puțin în zona mea, așa se procedează. Daca nu vin, va trebui sa mergem la primărie.
Excelent,era pacat sa amendeze oamenii.
Sunt oameni in vârstă care nu se descurca să facă acest lucru online, și poate nu reușesc. Nici eu nu am reușit, și am încercat de mai multe ori, dar mereu îmi apărea o eroare de conectare, ca și când eu nu as fi fost semnal la internet.
Erin,vezi daca mai sunt prin mall-uri recenzori, rezolvi mai usor.
Mulțumesc!
Daca nu găsesc pe nimeni mâine, am înțeles că putem merge și la primărie. O sa incerc marți acolo.