Ultimul profet a lui Dumnezeu a fost Mahomed, din cate imi amintesc eu de la religie
Lariss... sa imi dau un PALMOC daca am citit in biblie de Ellen White...ba inca 2!
Sa-ti spun o chestie, tu nu ai pus intrebarea cum trebuie, e incompleta.Trebuia sa scrii si Religia la care vrei sa afli Ultimul Profet, ca fiecare religie are profetii diferiti si mai e o problema spune daca te referi la ultimul Profet mare sau si la Profeti mai mici.(Sunt curios cui ii dai tu fundita ca nu sti cine ti-a raspuns corect ).
Daca ai intrebat doar ca sa testezi cunostintele celor de pe site sau ai pus o intrebare de genul intrebarilor pe care le pun sectarii, atunci intrebarea e absurda! in fine, cred ca a fost Ioan.Doamne ajuta!
Ultimul care s-a dat drept profet, sau ultimul care a fost cu adevarat profet? Dupa cum zice Biblia, ultimul adevarat Profet a fost Iisus Hristos. In El, revelatia lui Dumnezeu a luat sfirsit. De aceea, nimeni dupa El nu mai poate spune ca e Profet al lui Dumnezeu. Ultimul care se da drept Profet, cine stie pe unde e in lumea asta mare, sunt destui care se dau a fi Profeti, odata chiar am intilnit pe cineva care spunea si el ca este un Fiu al lui Dumnezeu, asa cum Iisus Hristos spunea, si se considera mare Profet.
Ultimul din biblie Profet a fost chiar Dumnezeu, pentru ca a profetit apocalipsa si sfarsitul pamantului.
Ultimul mic profet a fost Ellen White, asa cum a spus Laris. Da, dar mic.
anonim_4396 întreabă: