Bună.
De ce la noi prețurile cresc în pragul sărbătorilor în comparație cu celelalte țări unde scad?
De ce la noi sticla de ulei comestibil este de 3-4 ori mai scumpă în comparație cu țările U.E?
De ce la noi s-au tăiat salarile și s-a dat și afară?
La noi, ca la nimeni!
Pa, pa.
Nu stiam ca SUA ofera astfel de alocatii... s-ar putea sa nu fie adevarat ce sustii.
Alocatiile,somajul si orice ajutor social, se acorda in functie de produsul intern brut pe cap de locuitor.Iar la noi il,, papa,, guvernantii si avem foarte putin.
Ca sa ne ataga in occident si apoi sa ne saraceasca de tot,o saracie mondiala. deja de cand am intrat in UE, multi si-au parasit tara natala pentru tari ca Italia, Spania, la inceput era bine dar acum e din ce in ce mai rau. Ca sa prinzi ceva, trebuie sa momesti undeva, nu crezi?
Nu stiu cat e in Anglia sau in SUA dar stiu ca daca parintii mei si cu mine plecam in Austria sau Germania, alocatia lunara este de 150 de euro, deci o gramada de bani fata de 10 euro in tara noastra draga, Romania.
Nu stiu cat este alocatia in aceste tari, dar stiu de ce e asa mica alocatia din tara noastra. Compara tarile astea si economiile lor, noi suntem niste saraci in economie fata de ei