| june a întrebat:

ce trebuie facut sa aflu pe timpul sarcinii daca e copilul meu sau nu? Sunt din Oradea si vreau sa stiu o clinica aproape unde pot face testul de paternitate, sunt casatorit si sotia a avut o aventura, doresc mai multe informatii in acest sens...multumesc.

11 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Buna seara, testul de paternitate se face numai dupa nasterea copilului, se face din cate stiu numai la Bucuresti.

| nicoleta_5825 a răspuns:

In timpul sarcinii e imposibil sa faci un test de paternitate, acesta fiind posibil doar dupa nastere, doar pe baza adn-ului.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Din pacate nu se poate afla decat dupa ce se naste bebe... iti inteleg frustrarea... poti eventual sa astepti pana cand se naste copilul si apoi sa iei o decizie ...va fi greu

| sergiu25bc a răspuns:

Poi din cate stiu eu poti sa faci testul abia cand este nascut copilul.Stiu ca am avut 1 unchi care nevasta lui a avut o aventura, a facut testul si hopa kinder cu surprize, copilul nu era al lui, dupa 8 ani de casatorie divort fortat, si a plecat femaia cu ce a venit adica hainele de pe ea, ca tot ce avea unchiu avea inaintea casatorie.Deci sa speram ca in cazul tau sa nu fie ca la unchiul meu.Bafta si cand afli rezultatul zine si nou asta de vrei este alegerea ta.

| claudiarebecca a răspuns:

Si daca nu e al tau ce ai face? o omori cu pietre?

| Beatrice_6624 a răspuns:

ADN SI SE PLATESTE LA INML

| bunica a răspuns:

Nu poti. doar dupa nasterea copilului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BVC se poate face testul de paternitate inaintea nasterii, comparandu-se AND-ul tesutului fetal cu cel al tatalui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Test ADN se poate face si inainte de nastere! insa exista risc sa apara complicatii la 1 din 400 femei - Exista riscul de avort spontan! exista 2 metode: Amniocenteza se poate face intre saptamanile 14 si 20 de sarcina si consta in introducerea unui ac in uter, prin care se va scoate lichid amniotic ce poarta amprenta ADN a copilului.

Cea de-a doua metoda, biopsia vilozitatilor coriale consta in prelevarea unor bucati de tesut prinse de pertele uterului, Se face prin introducerea unui ac prin vaginul femeii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la o clinica unde se face "Amniocenteza" la muiere - e un fel de punctie al fluidului intraplacentar, intre saptamana 14 si 20 de sarcina. Iar fluidul extras contine amprenta ADN a copilului care e comparata cu amprenta ADN a tatalui. Testul ADN de paternitate e 100% sigur si in plus vezi inainte sa se nasca copilul daca sufera de vreo boala genetica mostenita din familie.Rezultatul il primesti in 3-4 zile de la laboratoarele de specialitate.

| cotzobel a răspuns:

Nu cred ca poti face un test de paternitate daca nici nu s. a nascut copilul.probabil ca se poate dar eu nu stiu... eventual mai asteapta pana se naste si faci atunci un test.la urma urmei copilul nu e vinovat cu nimic...bafta