Va trebui sa incheie un contract de asigurare de sanatate cu Casa de Asigurari Sociale de Sanatate din judetul tau de domiciliu.
Prin ce vrei să faci tu, iei banii "de la gura" celor ce plătesc corect, zilnic, toată viața! Rușinos
Despre ce operatie e vorba? Vezi cit te costa operatia la privat, sa nu cumva sa iesi mai ieftin daca platesti tot acolo decat la stat + spagi...
Operatie de chist pilonidal.
Mie imi e cam frica sa ma operez la stat, ca ma tine mult in externare acolo, si datorita bolilor pe care poti sa le iei imi este frica.
Aaah, pai ce nu zici asa, tovarase? Asta e una dintre cele mai inutile operatii care te chinuie degeaba si pot fi evitate in cred ca 90% din cazuri. Gaseste pe cineva meserias care sa te rezolve prin masaj local (nu, nu glumesc deloc) sau incearca singurel cu ceva creme. Am avut si eu asa ceva, aveam atunci vreo doua asigurari de sanatate, daca ma operam ieseam masiv pe plus cu banii, dar m-am rezolvat singur cu o crema de citiva lei in vreo 2 saptamini. Si nu mi-a revenit niciodata, asta intimplindu-se cu mai bine de 5 ani in urma...
Mergi la casa de asigurari din orașul tău.Intrebi acolo și vei primi toate informațiile.