| truelover a întrebat:

Buna comunitatea TPU! In data de 02.11. 2012 (vinerea trecuta) am dat examenul cu politia pentru categoria B. Bineinteles ca am picat examenul altfel nu as mai fi fost aicibig grin Sunt confuz, o persoana mi-a spus ca pot sa redau examenul in 2 saptamani din data in care am picat, adica sa merg sa ma repgrogramez saptamana asta si in saptamana urmatoare sa dau sala respectiv in data de 16 sa dau cu politia. O alta persoana mi-a spus ca nu pot sa merg la reprogramare de cat peste 2 saptamani de la data picarii examenului, adica sa merg in 16 sa ma reprogramez si abia in 23 sa pot sa dau iar cu politia, practic in 3 saptamani de la data picarii examenului. Cine imi poate da un raspuns clar, astept pareri, multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Conform Ordinului MAI nr.268/2010 te poti prezenta pentru reprogramare dupa 15 zile de la data examenului, citez:
"ART.12.(1) Candidaţii declaraţi respinşi se pot prezenta în vederea programãrii pentru o nouã examinare numai dupã o perioadã de cel puţin 15 zile de la data declarãrii ca respinşi, dar nu mai târziu de un an de la absolvirea cursurilor." Succes!

1 răspuns:
| Zenithf a răspuns:

Ofiterul de la biroul de informatii.