Nu inteleg de ce nu i-ai blocat numarul de telefon de ai acceptat in continuare sa-i raspunzi la telefon si sa primesti mesaje?
Aseara mi-a dat primul mesaj, eu nu stiam ca are numarul meu. Eu doar i -am raspuns cu un mesaj in care ii explicam si l am rugat frumos sa ma lase in pace dupa care l am blocat.
Foarte bine.
1. Urgent: anunta directorul de magazin de aceste incidente si cere ca totii colegii sa nu mai dea informatie despre tine sis a nu mai primeasca nici un cadou in nnumele tau.
2. Anunta Politia si fa plangere, ca nu s eva oprii aici si daca tu ai deja plangere impotriva lui cu interdictie sa se mai apropie de tine la 100m, atunci el nu mai are cu ce sa te ameninte
3. Blocheaza-i numarul de telefon si refuza sa-i vorbesti
E bolnav la cap, asta e hartuire si manipulare ce face el cum ca i-ai facut avansuri si prostii. Colegii sau colegele care au dat numarul tau sau informatii despre tine sunt la fel de vinovate, vorbeste cu seful despre ce s-a intamplat si eventual o plangere la politie pentru hartuire daca ii stii numele, poate primeste ordin de restrictie si se potoleste.
Vi se pare normal sa cumperi un cadou in valoare de 5.000 € unei persoane pe care abia ai cunoscut-o? De aici se poate deduce ca domnul are probleme, cum ma pot folosi de acest lucru in caz ca ma da in judecata, este cumva ceva in codul penal despre acest lucru?
Nu e normal deloc, nu are nici cu ce sa te dea in judecata, ar fi culmea sa te dea in judecata pentru ca nu i-ai raspuns pozitiv la avansuri, e hartuire pe fata ce face hodorogul.
Si faptul ca imi scrie mesaje si ca a facut rost de numarul meu. Nu se numeste cumva hartuire? Sa apelez la politie? Credeti ca politia va rezolva ceva?