Este obligatoriu sa inmatriculezi masina pe tine in maximum 90 de zile de la data contractului de vanzare-cumparare, daca nu o faci inmatricularea se suspenda si nu mai poti circula legal cu masina pe drumurile publice.
Da dar și dacă trec 90 zile și nu o înmatriculez și nu mai umblu cu ea când vreau sa o înmatriculez mai pot cu același contract ( chiar dacă a " expirat" alea 90 zile și cu talonul înstrăinat in data când am cumparat-o dar au trecut cele 90 zile cum zici tu) mersi frumos și sper ca ai înțeles!
Da, o poti inmatricula si dupa 90 de zile de la data contractului de vanzare-cumparare, doar ca nu mai poti circula legal pe drumurile publice dupa acele 90 de zile si pana o inmatriculezi, fapta ar fi infractiune.
Am înțeles ca eu sunt plecat în alta tara și vin numai în august dar masina am cumpărat o acum recent în februarie și de aia zic ca numai în august o pot inamtricula.e bine ca se poate și dacă a trecut 90 zile de la data încheierii contractului și de la data înstrăinării talonului.Mersi de raspuns
Nu va fi problema, dar dupa 90 zile de cand ai cumparat nu vei mai avea dreptul sa o conduci
Am înțeles dar după cele 90 zile o mai pot înmatricula cu contractul acela (chiar dacă au trecut 90 zile de la data încheierii contractului) și pe talon scrie data când a fost înstrăinat.și acolo a trecut termenul de 90 zile sau cât este...deci o pot înmatricula dar după 90 zile nu mai pot umbla cu ea nu?
O poți inmatricula când vrei. Doar că nu mai poți circula cu ea după 90 zile
Mersi frumos. Ca eu sunt plecat din România și vin numai în august și atunci o pot înmatricula dar masina am cumpărat-o acum recent în februarie... e bine ca o pot inmatricula în august chiar dacă au trecut alea 90 zile de la data încheierii contractului și a înstrăinării de pe talon
BitchInRedDress întreabă: