| mikimiki7820 a întrebat:

Buna daca vreau sa anulez dosarul de la scoala de soferi dar am
facut deja 4 sedinte de condus, imi mai pot primi banii inapoi? vreau sa anulez dosarul de tot sa nu ma mai inscriu la alta scoala

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Probabil ca o sa-ti restituie o parte din suma platita, asa ca solicita aceasta de la scoala de conducere.

| sweetys a răspuns:

Poti vorbi cu instructorul sau la secretariatul scolii, mai mult ca sigur ar trebui sa iti dea diferenta de bani pe orele neefectuate, sau poti citi contractul sa nu fie vreo clauza pe acolo.
P.S. Mai bine mergi inainte cu scoala, nu se stie cand iti va fi de folos, sau poti schimba instructorul daca simti ca nu e ok. Stiu ca asa demoralizata eram la inceput incat imi venea sa nu ma mai duc deloc si sa nu mai dau de permis in viata mea.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta discuti cu cei de la scoala, nu aici, ca noi nu avem de unde sa stim ce conditii de inscriere si anulare, are scoala respectiva.

| aizen0567 a răspuns:

Depinde de scoala de exemplu a mea iti dadea restul de bani pe sedintele nefacute minus o taxa de 35% din tot rambursul, dar la fel cum a spus si sweetys mai bine incerci un alt instructor sau un transfer