| blackcat99 a întrebat:

Dati-mi si mie un sfat! O dentista mi-a plombat o masea. Carcasa mea era intacta inainte, plomba era pusa doar in mijloc. La 5 zile dupa plombare, am mancat un corn, iar un sfert din maseaua mea a ramas infipta in corn. M-am dus inapoi la ea sa mi-o repare (partea rupta era din "carcasa"), si mi-a zis ca se poate repara doar prin imbracare, care ma costa alti bani. Pana acum am dat 230 de lei, nu sunt bani putini. Mi-a dat factura numai pe 90 de lei, si pe restul a zis sa vin luni sa iau factura. Eu ma gandesc sa vin sa iau si restul pe factura, apoi sa o amenint ca daca nu imi da banii inapoi ma duc la politie. Si asa o sa fac. Se poate face reclamatie pentru un astfel de fapt? Astept parerile voastre + va dau fundita. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Mai intai incearca s-o convingi sa-ti repare maseaua gratis, daca nu reusesti ii spui ca depui reclamatie la Colegiul Medicilor din orasul tau, mai precis, la Comisia de jurisdictie, litigii si deontologie medicala.
E posibil ca daca vei pronunta astfel de cuvinte, reactia ei sa fie una pozitiva.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Lorre1214 a răspuns:

Din cate stiu eu da.winking