| alondrakiss a întrebat:

Bună dimineața! Am fost jignită într-un dosar cum că aș fi bolnavă psihic...Cum pot da in judecată fara să angajez avocat?
De fapt am un avocat, însă pentru lucrul acesta cred îmi va mai cere niște banii.

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Are rost sa te judeci, cu sanse de a castiga, doar daca nu ai/n-ai avut nici o boala psihica.
Daca ai/ai avut o boala psihica nu are rost, persoana respectiva a spus un adevar si nu este jignire.
Si ca sa-ti raspund la intrebare poti depune o cerere de chemare in judecata, bazata pe raspunderea delictuala, pentru afectarea dreptului la demnitate si la viata privata.

| darrio2007 a răspuns:

Fara suparare dar de ce iei Seroxat?

| alondrakiss explică (pentru darrio2007):

Hahaha

| darrio2007 a răspuns (pentru alondrakiss):

Prin acest comentariu confirmi ce este scris in dosar.
Nu te mai zbate cu judecata că vei pierde.

| Violleta2022 a răspuns:

Era cumva dosarul cu fisa medicala de la psihiatrie?
Pai ala este un diagnostic real, pus de un medic real!

| doctorandus a răspuns:

Jignirea nu e o fapta penala. Poti cere daune... daca ti-au fost produse daune reale, evaluabile concret in RON. Dar asta doar intr-un proces in drept civil.

| Cipi1212 a răspuns:

Din păcate îți trebuie avocat.

| 1onur a răspuns:

Nu este o jignire, este o concluzie personală. Nu tea jignit cu nimic.

Să jignești un om, este cu totul altceva și foarte rău și de o nesimțire mare c-un limbaj vulgar adresat la acea persoană.

Nu poți da un om în judecată pentru așa ceva)))) ar fi prea ciudat și de râs, nu cred că un avocat ar lua în serios "cazul" ăsta, ba chiar s-ar putea să-ți faci și probleme singură, dacă acuzi niște oamenii de fapte ne comisie,...

Exagerați Doamnă. Fără un avocat serios nu puteți face prea multe.

La câte înjurături și acuzați cu faptelaughing)....am primit eu în Viața asta și am auzitlaughing) mi-ar fie mie rușine săi dau în judecatălaughing), cel mai bine Doamnă lăsați pe ei sănătoși și la Dumnezeu, de obicei omul care își vede de treabă e văzut cu de toate și considerat cu de toate...

| mihaibrad a răspuns (pentru 1onur):

Esti atat de praf si evident analfabet incat ma mir ca nu crapa tastatura sub degetele tale. Pune ma mana pe gramatica inainte sa scoti capul in lume. SAU taci. E simplu. Tu - cand deschizi gura - te expui, afla toti ce bou esti.

| 1onur a răspuns (pentru mihaibrad):

Niciodată nu mia plăcut să fiu văzut bine și nici altfel de dragul tău sau altora. Dacă eu nași fi răspuns tu azi naveai de cine săte iei.

Mulțumesc frumos.

| Davyduchiha2001 a răspuns:

Dacă te a făcut bolnav psihic depinde cum o vezi tu, dacă a vrut sa te jignească asta înseamnă că are un caracter jegos și nu trebuie sa ii iei în seamă, sunt foarte mulți bolnavi care suferă de depresie, tulburări de anxietate dar asta nu te face un ciudat. adică asa cum ești tu mai sunt milioane de oameni, eu de exemplu sufăr de depresie și nu îmi este rușine sa vorbesc despre asta, sănătatea psihica contează, chiar dacă e privita la noi într un fel anume, în tarile mai civilizate nu e un subiect ieșit din comun, asa ca fi pe pace și nu mai baga în seama gurile rele!

| GhioroaeDoina a răspuns:

Mergi la un psihiatru si roaga sa iti dea un act care sa certifice ca nu este asa.