| SaVinaVara a întrebat:

Buna dimineata! Am o problema cu un limitator de viteza amplasat fix in fata casei. Ce pot face pentru a-l muta, scoate?
In zona trec masini de mare tonaj... probabil incarcate si peste limita legala si in majoritatea cazurilor nu mai incetinesc. In multe camere din casa au aparut crapaturi, in pat se simte ca un mic cutremur.

Au un termen la care trebuie scos pe perioada iernii? In alte parti sunt scoase din noiembrie, de asta pare cu au uitat.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca-ti au aparut crapaturi in perete din cauza constructiei /folosirii limitatorului de viteza, atunci depune o sesizare scrisa in acest sens, la Inspectoratul Teritorial Judetene in Constructii!

| Violleta2022 a răspuns:

Este ilegal sa scoti acel semn de circulatie!

| Dragobeta a răspuns:

Legal nu se poate scoate. Nu degeaba a fost pus acolo.
Problema este _si eu am semnalat-o de multe ori in diverse locuri_ ca soferii nu incetinesc ci trec cu viteza peste ele. Uneori chiar viteza mai mare.
Sesizeaza politia ca sa puna un limitator mai util. Probabil mai inalt, care ii va forta sa incetineasca.
Tie traficul cu masini grele iti darama casa, nu limitatorul.

| SaVinaVara explică (pentru Dragobeta):

Inainte de a fi pus limitatorul totul era in ordine.
Asa ca traficul cu masini grele impreuna cu acel limitator afecteaza constructiile din imprejurime.
Eu vreau sa stiu cu cine trebuie sa vorbesc... consiliu judetean, administratia drumurilor
Primaria e total nepasatoare

| Dragobeta a răspuns (pentru SaVinaVara):

Consiliul judetean cel mai bine.
Plangere scrisa cu numar de inregistrare.
Chiar ai putea merge si in audienta la Prefect.