De ce nu te apuci de un sport? Sau de niste cursuri daca vrei socializare si nu te intereseaza pe bune politica
Decat sa te murdaresti cu politica, nu mai bine te inscrii la un ong unde iti oferi doar timpul si energia, fara bani? Just a thought. Uite aici o lista, in caz ca te razgandesti : https://www.sustinebinele.ro/......e/pagina-1
Orice alegi, succes!
Am intrat pe linkul trimis și am căutat să descopăr mai multe ONG-uri în orașul meu, ba chiar am scris mai multe cuvinte cheie decât 3 (adică am avut încercări diferite fiindcă am interese diferite și chiar mi-aș dori mult să mă implic în cel puțin un ONG), dar nu știu ce să trec mai exact la taguri organizație. Oricum, am scris și acolo câte un cuvânt, am selectat să fie și un profil social media sau site web, să caute voluntari și să pot și sponsoriza / redirecționa, am dat pe caută și îmi dă eroare uite așa:
Eroare conectare la baza de dateSQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
Îmi arată asta de 2 ori deasupra cuvintelor descoperă binele, iar sub cuvântul caută îmi tot arată asta:
-1 ONG-uri găsite.
Nu au fost găsite ONG-uri cu parametrii căutării aleși de tine. Modifică parametrii pentru alte rezultate.
Orice scriu, nu reușesc să depășesc eroare și tot nu-mi dă nimic (
Ce altă opțiune mai am? Nu mă poți ajuta și cu un site asemănător (sper să existe alternativă)? Mulțumesc!
Dacă interesul tău, scopul final, este să socializezi, nu prea contează organizația. Ca și acțiuni, cam toți fac aceleași lucruri.
anonim_4396 întreabă: