| aurapm a întrebat:

Buna dimineata, dragilor! Doresc sa va intreb daca se pot recupera banii pe scoala de soferi.Eu am facut 10 sedinte din 25, am dosarul in mana dar nu am mers sa sustin proba teoretica din cauza bacalaureatului.Instructorul se comporta oribil cu mine,tipa, imi ironizeaza persoana si desi am incercat sa controlez situatia, nu se poate cu astfel de persoane. Orice minut din timpul vostru ajuta! Multumesc.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod normal si legal ar trebui sa se poata, respectiv suma aferenta orelor neefectuate, solicitand rezilierea contractului si restituirea sumei aferente, dar vezi ce scrie in contractul incheiat cu scoala de conducere.

| aurapm explică (pentru Ioandelasal):

Va multumesc! Ideea e ca nu am depus banii la sediu, ci tatal meu.Am incercat sa ma inteleg cu el numai ca tine mult sa nu se faca de ras in fata instructorului. Putin dificil fiindca nu mai pot continua asa.Merg luni la Craiova sa vad daca se poate rezolva, in special cu dosarul. Orele ar trebui sa fie notate in condica lor?

| Ioandelasal a răspuns (pentru aurapm):

Banii au fost depusi de tatal tau dar ma gandesc ca au fost depusi pentru tine si contractul ar fi trebuit sa fie pe tine.
Orele ar trebui sa fie inregistrate la ei.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tatal tau poate face cerere de retragere a dosarului si a banilor, daca el a a platit, depunand o copie a chitantei.