| necunoscut1998 a întrebat:

Bună dimineața, ieri(joi) am fost admis la traseu, examen auto. Iar in seara asta dupa ora 12 am fost oprit de politie si dus la sectie pentru ca nu apar in baza de date, mi sa întocmit dosar penal. Mi se anuleaza permisul?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Probabil ca nu a fost introdus imediat rezultatul ca ai fost admis, dar esti admis de la data si ora terminarii probei practice, asa ca de atunci ai dreptul sa primesti permisul de conducere.
Dupa ce rezultatul va fi introdus in baza de date dosarul va fi clasat, pe motiv ca fapta nu exista si probabil vei fi doar amendat contraventional, pentru ca n-ai avut permisul la tine.

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In aceasta situatie nu cred ca vei fi condamnat penal, ci vei fi amendat pentru ca nu aveai permisul de conducere, asa ca nu va fi anulat.

| necunoscut1998 explică (pentru Ioandelasal):

Pai tocmai ca mi-a făcut dosarul deoarece nu ma aflu in baza de date… dar politistul a zis ca se va clasa

| suntserios a răspuns (pentru necunoscut1998):

Asta a zis si Ioandelasal

| necunoscut1998 explică (pentru suntserios):

Deci anulat nu poate fi?

| suntserios a răspuns (pentru necunoscut1998):

Probabil ca nu.
acu depinde si peste ce procuror dai

Salut imi cer scuze ca revin, Dosarul va fi clasat de la politia unde am fost sau de la judecatorie?

| Ioandelasal a răspuns (pentru necunoscut1998):

Politia poate face propunere de clasare, procurorul o poate dispune prin ordonanta si aceasta este supusa confirmarii de catre un judecator.

Cu drept de conducere sau fara pana se termina toata proastia asta?

Fara drept de conducere pana nu esti complet curat, daca ti-ar da drept de conducere ar fi complici.

Probabil ca nu a fost introdus imediat rezultatul ca ai fost admis, dar esti admis de la data si ora terminarii probei practice, asa ca de atunci ai dreptul sa primesti permisul de conducere.
Dupa ce rezultatul va fi introdus in baza de date dosarul va fi clasat, pe motiv ca fapta nu exista si probabil vei fi doar amendat contraventional, pentru ca n-ai avut permisul la tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Dar tu ce minte ai sa sofezi fara permis auto?

| necunoscut1998 explică (pentru Violleta2022):

Cred ca nu ai inteles intrebarea

| Violleta2022 a răspuns (pentru necunoscut1998):

Cred ca ti-ai luat permisul pe spaga, daca proaspat iesit din scoala de soferi nu ai habar ca-i ilegal sa sofezi fara permis.

| ioana748 a răspuns:

Ai facut o tampenie ca nu ai asteptat sa ti vina permisul dar se va rezolva.
Deja ti a explicat domnul cu competențe juridice.