anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dimineata! va rog am.nevoie răspunsuri serioase:ati avut unii dintre voi proces? A durat la cineva mai mult de 3-3, 5 procesul? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Florian80 a răspuns:

Primesc funda? cred ca merit

24 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Posibil si 3 ani

| sierra1 a răspuns:

"am.nevoie răspunsuri serioase:ati avut unii dintre voi proces? A durat la cineva mai mult de 3-3, 5 procesul? "

oooo, da ce intrebare serioasă!

| ReddY25 a răspuns:

Da,a durat vreo 5 ani, l-am câștigat

| Felys a răspuns:

De 6 ani ma judec cu vecinul de deasupra ca imi ploua in tavan, nu stiu cand se va finaliza, probabil cand pica tavanul de tot

| anonim_4396 explică (pentru Felys):

Doamne fereste!

| mont a răspuns:

Un proces deregula durează minim câteva luni, dar se întinde de multe ori și pe parcursul a 3-4-5 ani.

| Florian80 a răspuns:

Am avut proces! Acuma depinde ce litigiu ai pe rol si in f tie de aceea procesul poate dura mai mult sau mai putin.

| anonim_4396 explică (pentru Florian80):

Ma judec pentru o sumă de 30, 000 lei.Am fost tepuita prin metoda lover boy.

| Florian80 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai probe solide si avocat bun nu ar trebui sa dureze mult

Deja avem peste 3 ani jumate pentru ca prima data din lipsa probe sa clasat dosarul penal.Am.mers pe urma in civil. Anul trecut in luna martie am câștigat s-au luna mai am.un lapsus acum.A declarat recurs, la fel si eu.A venit vacanta.in 9 noiembrie trebuia sa se judece recursurile. A intervenit o problemă si nu ne-am putut prezenta eu si avocata.sa stabilit un nou termen în 18 ianuarie

Wow...se cam tergiverseaza si nu e chiar normal.un asemnea litigiu trebuia transat foarte scurt.

In ianuarie se judecă recursurile.Sti cumva dupa câștigarea procesului, în cat timp este obligată o parte care pierde sa restituie in cazul acesta suma de bani?

Max 30. zile calendaristice

E ok.Acceptabil.Iti multumesc.

Sa vad cum sa iti dau ca sunt noua aici.

| Florian80 a răspuns (pentru Florian80):

Ms.frumos

| mont a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde și dacă acea persoană are sau nu bani ori bunuri și dacă dorește să respecte hotărârea sau e nevoie de executor judecătoresc și pus poprire pe venituri.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Obligata, obligata, dar daca oficial nu are de unde, ramii cu buza umflata. happy

| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Sa sti ca nu.In momentul cand i-a fost spus că dacă nu va plati va putea face închisoare a zis ca va da banii.

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Te anunt ca metoda lover boy este mult mai complexa, acesti baieti isi scot iubitele (victimele) la produs!
De fapt acest termen poate desemna si o inselaciune de genul "da-mi niste bani ca sa ne casatorim" dar in majoritatea cazurilor este vorba despre proxenetism!

| anonim_4396 explică (pentru Simpatic):

Aici e vb de dă-mi bani, ii dau inapoi si clar ne vom casatori

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e un caz fericit.
La mine in zona alde carnati de astia cu porsche, bmw, audi de ultima generatie toti sunt loverboy cu iubite la produs.

Deci ma bucur pentru tine!

| anonim_4396 explică (pentru Simpatic):

Multumesc

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Caz in care se prea poate sa fie muuuult mai multe cazuri similare cu al tau in care nu s-au facut reclamatii...

Primesc funda? cred ca merit