"am.nevoie răspunsuri serioase:ati avut unii dintre voi proces? A durat la cineva mai mult de 3-3, 5 procesul? "
oooo, da ce intrebare serioasă!
De 6 ani ma judec cu vecinul de deasupra ca imi ploua in tavan, nu stiu cand se va finaliza, probabil cand pica tavanul de tot
Un proces deregula durează minim câteva luni, dar se întinde de multe ori și pe parcursul a 3-4-5 ani.
Am avut proces! Acuma depinde ce litigiu ai pe rol si in f tie de aceea procesul poate dura mai mult sau mai putin.
Ma judec pentru o sumă de 30, 000 lei.Am fost tepuita prin metoda lover boy.
Daca ai probe solide si avocat bun nu ar trebui sa dureze mult
Deja avem peste 3 ani jumate pentru ca prima data din lipsa probe sa clasat dosarul penal.Am.mers pe urma in civil. Anul trecut in luna martie am câștigat s-au luna mai am.un lapsus acum.A declarat recurs, la fel si eu.A venit vacanta.in 9 noiembrie trebuia sa se judece recursurile. A intervenit o problemă si nu ne-am putut prezenta eu si avocata.sa stabilit un nou termen în 18 ianuarie
Wow...se cam tergiverseaza si nu e chiar normal.un asemnea litigiu trebuia transat foarte scurt.
In ianuarie se judecă recursurile.Sti cumva dupa câștigarea procesului, în cat timp este obligată o parte care pierde sa restituie in cazul acesta suma de bani?
Max 30. zile calendaristice
E ok.Acceptabil.Iti multumesc.
Sa vad cum sa iti dau ca sunt noua aici.
Depinde și dacă acea persoană are sau nu bani ori bunuri și dacă dorește să respecte hotărârea sau e nevoie de executor judecătoresc și pus poprire pe venituri.
Obligata, obligata, dar daca oficial nu are de unde, ramii cu buza umflata.
Sa sti ca nu.In momentul cand i-a fost spus că dacă nu va plati va putea face închisoare a zis ca va da banii.
Te anunt ca metoda lover boy este mult mai complexa, acesti baieti isi scot iubitele (victimele) la produs!
De fapt acest termen poate desemna si o inselaciune de genul "da-mi niste bani ca sa ne casatorim" dar in majoritatea cazurilor este vorba despre proxenetism!
Aici e vb de dă-mi bani, ii dau inapoi si clar ne vom casatori
Asta e un caz fericit.
La mine in zona alde carnati de astia cu porsche, bmw, audi de ultima generatie toti sunt loverboy cu iubite la produs.
Deci ma bucur pentru tine!
Multumesc
Caz in care se prea poate sa fie muuuult mai multe cazuri similare cu al tau in care nu s-au facut reclamatii...
Primesc funda? cred ca merit
anonim_4396 întreabă: