anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună!
Eram în trafic iar pe banda mea erau staționate mai multe mașini, am efectuat manevra de depășire doar ca aproape când sa ies a venit un vehicul din sensul opus care nu a vrut să mă lase să ies, obligându-mă să dau cu spatele în condițiile în care putea să mă lase să ies din prima
Cum e corect?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Corect era sa astepti până sensul opus era liber si puteai face depasirea. El avea prioritate.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai...te ai băgat pe sensul lui de mers. Avea omul tot dreptul să treacă. Iar tu trebuia să aștepți. Nu vad unde e dilema.

| darrio2007 a răspuns (pentru suntserios):

Dilema este ca nu se stie cum a luat permisul.

| KovacsB a răspuns:

Moral trebuia sa te lase sa-ti termini manevra, legal trebuia sa te asiguri ca ai timp sa treci.

| KovacsB a răspuns (pentru KovacsB):

Mi s-a intamplat sa-i vad ca accelereaza doar sa te incomodeze si sa nu-ti permita sa-ti temini manevra, unde ar fi fost suficient doar sa mearga constant.De multe ori este nevoie sa astepti 5 minute pe cand idiotul din fata trebuie sa astepte doar o secunda.
Ideea este lasa-i pe altii sa fie marlani, iar tu sa-i ajuti pe cei care sunt in dificultate de fiecare data cand ai ocazia.

| Standt a răspuns:

Pai tu intrai pe contrasens. Nu ai acces decat daca banda e libera. Celalalt circula regulamentar. De ce te-ar fi lasat?
Corect este sa astepti pana se elibereaza banda.