Simplu...Ai ideea daca are "prieteni" mai buni care s-ar putea baga pentru ea? Daca nu te duci la un magazin din asta de constructii si cumperi o bucata de lant dala de parcare.Nu mare maxim 50-60 de cm.Si cand vrea sa dea in tine scoti lantu din buzunar si dai peste picioare
Vei fi foarte satisfacuta)
Daca are prieteni de aia smecheri atunci fa ce ce a zis mhn24
Dar tot mai utila e metoda meaFunda pls
Daca spui la parinti sau profesori s-ar putea sa te lase, dar in acelasi timp sa te '' urasca '' mai mult. pai fa-ti un cerc de prieteni(mai multi) si daia.sau incearca sa te comporti ca si cum ea ar fi un nimeni, ca si cum tot ce ar spune n-ar insemna nimic...
Poi cati ani ai?
Ai putea sa ii zici sa o intrebi daca nu are altceva de facut decat sa se ia de tine. sa o intrebi ce i-ai facut de se ia de tine. dar asta intre 4 oki.
eu una cred ca la scoala cand e mai multa lume in jur si ea se ia de tine sa ripostezi adica atunci cand ea zice ceva sa incerci sa i-o intorci si tu si sa-i zici ceva, asa ai putea sa o faci sa nu mai zica niciodata ceva de tine sau ai pute-o enerva-o si mai tare.
indiferent de varianta pe care o alegi tu trebuie sa fi foarte increzatoare in tine si sa nu se vada pe fata ta ca iti este frica de ea pentru ca atunci ea va continua mereu :*
Nu`i spune nimic pentru ca s`ar putea sa se ia de tine. sincer am patsit`o
cum spune mhn24 ar trebui sa vorbesticu mama sau cu un parinte
Buna. dana solutia lui mhn24 este cea mai buna! asa esti sigura ca nu o sa patesti nimic, decat dac incerci sa rezolvi problema singura. tipa aia are o gasca si asta e un atu pentru ea, de aceea este asa increzatoare p ea si te provoaca mereu cu vorbe urate
LisaJulie întreabă: