Spune-i ca daca nu-ti restituie garantia si suma platita in avans o sa-l reclami la ANAF, fiindca nu a incheiat si inregistrat contractul de inchiriere, astfel ca a comis si infractiunea de evaziune fiscala si precis o sa-ti restuie sumele respective.
Am reusit sa vorbesc cu ei si ne-a dat jumate din ea si cand ne vom muta inca jumate
Multumesc mult de tot?
Riscul si prostia voastra, ca i-ati dat banii fara contract si fara chitanta.
Aveti doua variante:
1. stati acolo inca 4 luni si plecati fara sa-i platiti ultima luna, ca el va va tine garantai ocirum.
2,. plecati imediat fara sa va mai pese de banii dati pe garantie.
Am reusit sa mi-a dat garantia dupa mii de rugamintii
Ma bucur ca v-ati recuperat banii.
Pe viitor, nu mai inchiriati nimic fara contract si chitanta pentru fiecare banut care-l platiti, ca este numai in avantajul propietarului daca nu face acte sau nu va da chitante, ca nu aveti cum sa justificati ca ati platit.
Avand in vedere ca nu aveti niciun contract de niciun fel v-ati taiat craca de sub picioare cand ati accepta asa ceva. Singura solutie e sa va intelegeti intre voi.
Cred ca și tu și el puteți avea pretenții dacă faceți un contract.Plus ca și cu contract ar trebui sa stați măcar jumate de an ca să vi restituie.Dar da, având în vedere condițiile precare puteți sa încercați cum a spus cineva mai sus cu amenintatul.
Și eu am prins o chirie de rahat cu scandal în bloc, cu bătăi, muzica la maxim și vai și amar iar proprietarii au ridicat din umeri.A zis sa chemam politia tot noi.Dar măcar în momentul în care am plecat ca nu se mai putea ne-au dat garanția.