| andrei11554324 a întrebat:

Bună. Eu sunt singur și muncesc cu ziua pe la oameni și locuiesc într-un cimitir în podul unei capele de mulți ani dar poliția mă alungă mereu, la fel și dascălul și preotul bisericii deși nu beau, nu fumez, nu distrug nimic și nu-i deranjez pe cei din jur, dar nu înțeleg de ce mă bat mereu oamenii. Eu sunt din altă zonă a țării și mi-e frică să mai intru la magazine să-mi iau pâine și mâncare ca să nu mă bată oamenii. Acum 3 seri, în timp ce mă întorceam cu bicicleta dintr-un alt sat unde am crăpat o căruță cu lemne la o bătrână am fost urmărit și bătut de 3 tineri de etnie romă și mi-au furat banii care i-am primit de la acea bătrână și bicicleta, dar am avut noroc că am ascuns telefonul și am rămas măcar cu telefonul de pe care eu socializez cu voi acum. Am fost la poliție, iar șeful de post de aici din sat mi-a vorbit urât și mi-a spus că el nu are timp să facă anchete pentru un orfan boschetar ca mine, exact așa s-a exprimat și am intrat în pământ de rușine mai ales că erau și niște doamne acolo și primarul care au început să râdă toți și am plecat. Cum aș putea ieși din această situație deoarece sunt cu psihicul și cu moralul la pământ pentru că nu pot să cred că trăiesc ceea ce trăiesc în prezent, mă simt tratat ca un șobolan deși nu supăr pe nimeni cu nimic și muncesc peste tot prin satele învecinate dar oamenii ori nu-mi dau banii după ce termin munca ori îmi vorbesc urât și mă alungă în șuturi mereu. Nu există seară să nu plâng și să nu mă-ntreb oare de ce mă aflu în situația asta groaznică... eu am crescut la casa copilului de la vârsta de 4 ani deoarece tatăl meu a omorât-o pe mama iar apoi el s-a spânzurat iar casa unde noi am stat a luat-o primarul și nu știu cum a făcut ținând cont că el nu e rudă cu mine. Adică eu am făcut rost de titlul de proprietate însă la primărie mi s-a spus că mai bine să-mi văd de treabă ca să nu am probleme cu primarul, că el are relații și mă poate face să dispar oricând, așa mi s-a spus și nu știu ce să fac.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu mă mir de nimic,trăim în Romania iar tot răul din lume e aici,preoți sunt niste viermi lacomi,avari,politia vrea și ia banii,toți vor banii,nimeni nu are empatie,o țară de sociopați care știu doar sa te umilească, trădeze, bârfească, critice, știu și eu cum e

| dullcat a răspuns:

Doamne fereste.Imi pare rau, eu nu pot sa-mi inchipui cum traiesc atatia mizerabili pe fata pamantului.Toti care ar trebui sa te ajute s-au comportat execrabil cu tine, primarul fiind pe locul I.Cat de scarba sa fii sa furi casa unui om?

Si eu te sfatuiesc sa mergi la Agentia pentru ocuparea fortei de munca, sa iti gasesti un loc de munca serios dupa ce faci un curs de calificare, nu sa te mai chinui cu lucratul cu ziua, la negru, ca apoi sa ti se fure banii.Mult succes!

| J0B0MAT a răspuns:

Încă un exemplu de nemernici corupți cu stofă de interlopi. Poliția nu prea își mai face de mult treabă, fiind și ea coruptă și la mâna interlopilor.
Eu aș zice să încerci să pleci în afară. Caută companii serioase sau dacă ai ceva cunoștințe vorbește cu ele și pleacă.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru J0B0MAT):

Unde sa plece? A trait intr-o casa de copii, fara prea multa educatie incat sa se descurce in alta tara. Nici nu cred ca are pe nimeni. El are nevoie sa mearga la directia de asistenta sociala si la ITM ca sa se angajeze si intre timp sa primeasca un ajutor social sau somaj. Avem la noi in tara metode de reabilitare a persoanelor fara adapost, doar ca nimeni nu vrea sa munceasca, si de asta nu a auzit mai nimeni de metodele astea.

| suntserios a răspuns (pentru StoicAnalysis):

"fara prea multa educatie "

omul a pus aproape toate cratimele si virgulele corect, lucru rar intalnit pe TPU.

zici ca asa scrie cineva fara educatie care doarme in cimitir?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru suntserios):

Nu ma refer la educatia de a scrie. Ma refer la educatia de a te descurca in viata. Crezi ca daca era destul de cultivat, nu incerca variante care il scoteau din situatia asta? Nu esti educat daca stii sa scrii. Asa ceva conteaza mai putin cand vine vorba de situatiile de genul.

| StoicAnalysis a răspuns:

Du-te in oras, la directia de asistenta sociala. Cand strangi destui bani cat sa ajungi in oras la aceasta institutie, te duci acolo si le explici situatia. Intereseaza-te daca tot ajungi in oras si la ITM ( inspectoratul teritorial de munca ). Spune-le ca vrei sa te angajezi. Daca reusesti sa-ti gasesti un loc de munca prin ITM, peste o luna sau doua de munca, poti sa cauti sa te muti cu chirie intr-o garsoniera. Si de acolo vezi ce trebuie sa faci mai departe.
Nu dispera, si lupta asa cum ti-am spus. Nu ai nimic de pierdut ( la propriu ).