Nu mă mir de nimic,trăim în Romania iar tot răul din lume e aici,preoți sunt niste viermi lacomi,avari,politia vrea și ia banii,toți vor banii,nimeni nu are empatie,o țară de sociopați care știu doar sa te umilească, trădeze, bârfească, critice, știu și eu cum e
Doamne fereste.Imi pare rau, eu nu pot sa-mi inchipui cum traiesc atatia mizerabili pe fata pamantului.Toti care ar trebui sa te ajute s-au comportat execrabil cu tine, primarul fiind pe locul I.Cat de scarba sa fii sa furi casa unui om?
Si eu te sfatuiesc sa mergi la Agentia pentru ocuparea fortei de munca, sa iti gasesti un loc de munca serios dupa ce faci un curs de calificare, nu sa te mai chinui cu lucratul cu ziua, la negru, ca apoi sa ti se fure banii.Mult succes!
Încă un exemplu de nemernici corupți cu stofă de interlopi. Poliția nu prea își mai face de mult treabă, fiind și ea coruptă și la mâna interlopilor.
Eu aș zice să încerci să pleci în afară. Caută companii serioase sau dacă ai ceva cunoștințe vorbește cu ele și pleacă.
Unde sa plece? A trait intr-o casa de copii, fara prea multa educatie incat sa se descurce in alta tara. Nici nu cred ca are pe nimeni. El are nevoie sa mearga la directia de asistenta sociala si la ITM ca sa se angajeze si intre timp sa primeasca un ajutor social sau somaj. Avem la noi in tara metode de reabilitare a persoanelor fara adapost, doar ca nimeni nu vrea sa munceasca, si de asta nu a auzit mai nimeni de metodele astea.
"fara prea multa educatie "
omul a pus aproape toate cratimele si virgulele corect, lucru rar intalnit pe TPU.
zici ca asa scrie cineva fara educatie care doarme in cimitir?
Nu ma refer la educatia de a scrie. Ma refer la educatia de a te descurca in viata. Crezi ca daca era destul de cultivat, nu incerca variante care il scoteau din situatia asta? Nu esti educat daca stii sa scrii. Asa ceva conteaza mai putin cand vine vorba de situatiile de genul.
Du-te in oras, la directia de asistenta sociala. Cand strangi destui bani cat sa ajungi in oras la aceasta institutie, te duci acolo si le explici situatia. Intereseaza-te daca tot ajungi in oras si la ITM ( inspectoratul teritorial de munca ). Spune-le ca vrei sa te angajezi. Daca reusesti sa-ti gasesti un loc de munca prin ITM, peste o luna sau doua de munca, poti sa cauti sa te muti cu chirie intr-o garsoniera. Si de acolo vezi ce trebuie sa faci mai departe.
Nu dispera, si lupta asa cum ti-am spus. Nu ai nimic de pierdut ( la propriu ).